Counter Strike

Top5 1vX hős, vagyis ők voltak eddig a legjobb clutch-erek idén


2 brazil, 2 dán és NiKo alkotja a kemény magot, akik a legtöbb egy személyes fordítást hozták le 2017-ben.

A fordítások a játék egyik legnagyobb fegyvertényei, főleg az elit mezőnyben. Ahol két egyenlő erő küzd egymással, ott a végső döntés az apróságokon és az egyéni bravúrokon múlik.

Egy váratlanul lehozott ECO, vagy egy semmiből megnyert 1v3 könnyen romba döntheti az ellenfél gazdaságát és nem mellékesen az önbizalmát is.

Éppen ezért tulajdonítanak kiemelt szerepet a clutch hero játékosoknak, vagyis akik a legtöbb 1vX-et nyerik a a meccseken. A HellRaisers statisztikusai kiszámolták, kik a legjobbak eddig 2017-ben:

5. NiKo

A FaZe bosnyák játékosa idén 32 clutch-ot hozott le eddig, ebből 17-et 1v1-ben, 15-öt pedig túlerővel szemben.

Karriere során eddig 143 clutch fűzödik a nevéhez, pedig még csak 20 éves.

Forrás: HellRaisers

4. device

A dán AWP-s 33 megnyert clutch boldog tulajdonosa, ebből 18 volt 1v1 és nála is 15 a hátrányból fordítások száma.

AWP ide vagy oda, eddigi pályafutása alatt már 187 clutch-ot hozott le.

Forrás: HellRaisers

3. Xyp9x

Clutch-királynak hívják a háta mögött, de idén mégiscsak harmadikm eddig. 42 megnyert clutch, ebből 22 1v1 az idei mérlege.

Az összesen lehozott clutch már közelebb hoz minket a válaszhoz, miért is ő a fordítások királya. 226 megnyert 1vX-nél jár.

Forrás: HellRaisers

2. coldzera

Az ő eszén szinte lehetetlen túljárni, mindegy hány ellenféllel kell is megküzdenie. 44 clutch-nál jár eddig az idén, ebből 25 volt 1V1. De még ezzel sem tudott első lenni.

Összességében 133 megnyert clutch a mérlege eddigi pályafutása alatt.

Forrás: HellRaisers

1. FalleN

Sok mindenkire gondoltunk az első hely kapcsán, de rá pot nem. Valamiért az ő fordításai nem annyira látványosak, illetve rengeteg köztük az 1v1 ami szintén kissé észrevétlenebb.

46 megnyert 1vX szituációt hozott idén, ebből 31 volt 1v1 és 15 túlerővel szembeni fordítás. Összesen 172-nél jár karriere során, szóval Xyp9x nyomába még ő is sokára ér majd.

Forrás: HellRaisers

Szinte sokkoló az eredmény, hiszen a HR statisztikusai mintha megfeledkeztek volna DEv-ről, aki a legenda szerint 1995 óta nem veszített 1vX-et éles meccsen. A korrigálási kérelmet már elküldtük, várjuk a fejleményeket.

Forrás: HellRaisers

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva