Counter Strike

Taroltak a spanyolok, becsúsztak a norvégok: WESG Barcelona első napi összefoglaló


Tegnap, azaz november 23-án elrajtolt az európai döntő, csokorba szedtünk minden fontos információt!

Tegnap eldőlt, ki utazik haza és ki jutott ki a Kínai döntőkre, az első két csoportból. Ha lemaradtál volna a meccsekről, itt tudod megtekinteni őket, a magyarok meccsei pedig még csak most indulnak majd!

A csoport

Nem volt egy különösen erős csoport, sőt, talán az egyik- ha nem a legkönnyebb, nem úgy mint a C, ahova a GameAgents-et sorsolták. A svéd GODSENT (disco doplan, freddieb, hampus, twist, pyth) magabiztosan játszott, mapot sem buktak. Csoportelsőként pedig máris a negyeddöntőben landoltak, így egyel kevesebb meccset kell játszaniuk később. A papírforma máshol is bejött, az Ukrán mix (markeloff, Edward, Zeus, bondik, s1mple), illetve a norvég mix (Radifaction, Marcelious, RUBINO, zEVE, Scromen) utazik Kínába. Azonban ők még csak a top 12 közé kerültek, 1 nyert meccs még kell és majd onnan lesz negyeddöntő. A csoport meccsei:

Team Ukraine 16-8 North AcademyNOREG 16-12 Team Endpoint
Team Ukraine 16-9 NOREGGODSENT 16-14 Team Endpoint
GODSENT 16-3 NOREGNorth Academy 4-16 Team Endpoint
GODSENT 16-10 Team UkraineNorth Academy 12-16 NOREG
Team Ukraine 16-5 Team EndpointGODSENT 16-4 North Academy

 

forrás: hltv.org

B csoport

Ezt a csoportot egy lapon említeném az előzővel, bár itt már sokkal inkább voltak meglepetések. Ugyanis a WOLOLOS (SOKER,mixwell,Kairi,loWel,EasTor) maga mögé utasította a Major jártas BIG (nex, gob b, LEGIJA, tabseN, keev), illetve a SpaceSoldiers (MAJ3R, XANTARES, DESPE, Calyx, ngiN) csapatát is. Így a spanyol mix is ott van a negyeddöntőben, a másik két kijutónak pedig a top 12-ben kell lejátszaniuk 1 meccset. A WOLOLOS hatalmas comeback után tudta legyőzni a BIG csapatát, 12:3-ról jöttek vissza Overpasson 14:16-re. A spanyolok megmutatták, hogy kisebb nevekkel is lehet csoportelsőként továbbjutni, reméljük a GameAgents is megmutatja  hogy ismeretlen csapatként is ki lehet jutni Kínába. A B csoport meccsei:

Space Soldiers 15-15 WololosBIG 16-6 Nemiga Gaming
BIG 14-16 WololosQB.Fire 12-16 Nemiga Gaming
BIG 16-7 QB.FireSpace Soldiers 16-6 Nemiga Gaming
Nemiga Gaming 2-16 WololosQB.Fire 16-7 Space Soldiers
BIG 12-16 Space SoldiersQB.Fire 8-16 Wololos

 

forrás: hltv.org

A C és D csoport meccseit a Spíler TV twitch csatornáján követhetitek nyomon, ne feledjétek, hogy ma szorítani kell a magyar srácoknak a kijutásért!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva