Counter Strike

Bukott a GameAgents és a Virtus Pro: WESG Barcelona 2. napi összefoglaló


A 2. nap bőven tartogatott meglepetéseket számunkra, sajnos nem túl pozitív értelemben.

C csoport

A mai nap nem volt túl sikerekben gazdag számunkra, ugyanis a C csoportból nem sikerült továbbjutnia a GameAgents-nek. Először hajszál híján a belgák, majd teljesen simán az EnVyUs bánt el velünk, ezek után az oroszok ellen ismét 16-13-at mentek a magyar srácok, így a 3 vereség után viszont szépítettek a Virtus.Pro elleni mérkőzésen, ahol sikerült döntetlent kihozni.

Egyébként nem a GA volt az egyetlen, akik ellen a Virtus Pro döntetlent játszott, hanem még az Envy és az oroszok ellen is, egyedül a belgák verték el a csapatot, így a Virtus Pro sem jutott tovább.

D csoport

A D csoporban nem voltak akkora nevek és nem is történtek olyan váratlan fordulatok. A fnatic lepett meg egyedül, akik először kikaptak a Limitless-től, majd az AGO-tól úgy, hogy egyetlen kört sem hoztak T oldalon a 2. félidőben a svédek.

A RESISTANCE és a Fragsters egyetlen meccset sem tudtak nyerni, csupán egymás ellen tudtak döntetlent játszani, így ők kiestek a továbbjutók közül. A lengyel AGO viszont veretlen szériát hozott, így a Virtus Pro helyett lesz másik lengyel csapat.

Így jelenleg a következőképp alakul a csapatok helyzete:

2. nap galéria

További képeket a HLTV oldalán találhatsz.

Borítókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva