Hearthstone

#1 Legend: ez most a legjobb Aggro Token Druid lista


A létra tetejéig mászott Hunterace ezzel a verzióval.

A norvégok fiatal Hearthstone-sztárja, a High Legend helyezésekért rendre harcban lévő Hunterace az elmúlt időszakot leginkább a Razakus Priest társaságában töltötte. Úgy tűnik azonban, hogy ráunt a lassú kontroll meccsekre – vagy legalábbis úgy érezhette, hogy ideje egy kicsit mással is játszani, az elmúlt napokban ugyanis Aggro Token Druidra váltott.

A lépés bejött, hiszen végül ez a váltás hozta meg a sikert Hunterace számára: sikeresen kiütötte a #1 Legendet a hordával.

Kép: Twitter

Az utolsó 24 órában igen jó számokat hozott a pakli: a meccsek több mint 70 százalékát nyerni tudta vele a norvég. Egyedül a Priest deckek ellen szenvedett, egyértelműen ez a legfőbb gyenge pontja a paklinak (meg persze a Shaman a Devolve miatt, de szerencsére folyamatosan csökken a népszerűsége). Minden más ellen azonban erősen pluszos – a jelenlegi metában nagyon jó ellenszere ez a deck a Tempo Rogue, Jade Druid és Big Druid pakliknak.

Íme a konkrét lista és a deck kód:

Hunterace Aggro Druid paklija.
Kód: AAECAZICBKEG2QeRvALiygIN9wOoBeYF5QfBqwK2swLNuwKGwQLkwgLrwgLKywKbzQKR0AIA

Néhány megjegyzés a pakli és a használt lapok kapcsán:

  • A könnyebb Mark of Y’Shaarj-aktiválás és a board buffok miatt egy Snowflipper Penguin is befért a deckbe. Már régóta kísérleteznek ezzel a 0-droppal az Aggro Druidba, de úgy tűnik, hogy az egy darab az ideális mennyiség – az első 1-2 körben sokszor brutális tud lenni, később azonban már nem szívesen húzza be az ember.
  • Befért egy darab Crazed Alchemist is, amely szintén nem idegen ettől a paklitípustól. Egy szépen felhizlalt Crypt Lordot könnyedén kivégzéssé tud változtatni, ha már nem él sokban az ellenfél, de a korai játékban is hasznát tudjuk venni például a Doomsayerek ellen.
  • Az 5 manás slotot – a kötelező Living Mana mellett persze – ebben a listában a Cobalt Scalebane foglalja el az egyre inkább háttérbe szoruló Bittertide Hydra helyett.

Érdekesség: PenhaDani szintén ezzel a listával vágott neki a hétvégi ESL SEC döntőnek, ahol az első akadályt sikerrel vette, bejutva az elődöntőbe, ahol SilentStorm lesz az ellenfele. 

Ezekkel a paklikkal megy neki PenhaDani a nemzetközi versenynek

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva