Hearthstone

4-ért 3 lény? Durva terüléseket művelhet Paladin


Íme a legújabb lap az új kiegészítőből, a Call to Arms.

Sorra érkeznek az új lapok a Kobolds and Catacombs kiegészítőből ezen a héten is: a mai napon már láthattunk egy izgalmas Warlock kártyát, néhány perce pedig megérkezett a legújabb lap.

Az új Paladin spellt a koreaiak jól ismert játékosa, Kranich leplezte le: íme a Call to Arms!

Kép: Hearthpwn

Képesség – Recruit-ol 3 darab legfeljebb 2 manás lényt.

Az eddigi talán legjobb Recruit lapot mutatták be a fenti kártyával. Ha a kapott lények között kettő darab 2-drop van, már jól jártunk manaügyileg – arról nem is beszélve, hogy egyetlen kártyával értük el mindezt. Kis szerencsével – meg persze megfelelő pakliépítéssel – jókora értéket lehet kisajtolni ebből a lapból.

A Battlecry-okat nyilván bukjuk, ám jó Taunt, Divine Shield vagy éppen Deathrattle lényekkel kiválóan együttműködik. Arról nem is beszélve, hogy az elhúzódó meccseken kevesebb olcsó minion marad a deckünkben, ezáltal is növelve a győzelmi esélyeket.

Hogy Aggro vagy Midrange-jellegű deckben lesz-e igazán jó, az leginkább attól függ, milyen lapok érkeznek még mellé az új kiegészítőben. Az azonban biztos, hogy óriási potenciál van a lapban, így meglepődnénk, ha a kiegészítő megjelenését követően nem kezdenék el rögtön próbálgatni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva