Hearthstone

A Trolden-potenciál biztosan megvan a Paladin Legendary-ben


Bemutatkozott a legújabb lap, Lynessa Sunsorrow.

A délelőtti és a kora délutáni órák szokás szerint az ázsiai oldalaké és játékosoké voltak, már ami a Kobolds and Catacombs lapbemutatókat illeti. A legújabb kártya azonban már Európából jött, melyet a francia Origin csatorna leplezhetett le.

Nem kellett sokat várni a hét első Legendary lapjára: ezúttal a Paladin class legendás lényét láthattuk, íme a Lynessa Sunsorrow.

Kép: Hearthpwn

Képesség – Battlecry: létrejön az összes varázslat erre a lényre, amiket a játék során a többi lényedre játszottál ki.

A Paladin Quest, a The Last Kaleidosaur nem nagyon tudott megágyazni egy buffoló lapokra építő Paladinnal, a Blizzard azonban nem adja fel: Lynessa szintén ezt a vonalat igyekszik erősíteni.

Nézzük a legegyszerűbb esetet! Két darab Spikeridged Steeddel szinte minden Paladin deck játszik: ha csak ezeket kapja meg, akkor 7 manáért, kapunk egy 5/13-as Tauntot, amely halálakor termel két további 2/6-os Tauntot. Ez már elég jól hangzik! De ha valamelyik Steed helyett egy Blessing of Kings esik be, akkor is elég jó statokat kapunk (7/11 + 2/6).

Ami már érdekesebb kérdés, hogy szóba jöhet-e bármilyen másik spell? Az Adaptation, Blessing of Might, Blessing of Wisdom, Hand of Protection, Divine Strength vonal nem nagyon jutott szerephez eddig, és meglepő lenne, ha Lynessa miatt kerülnének elő. Hiába lehet összehozni ugyanis egy hatalmas 7-dropot, a késői játékban sajnos semmi sem garantálja, hogy túl fog élni egy kört – pláne úgy, hogy még a Silence is viszi a leszedések mellett. Az sem egyértelmű, hogy milyen sorrendben jönnek létre a spellek, ennek is lehet jelentősége (pl. esetleges Dinosize-nál).

Az új kiegészítőben persze jöhetnek új Paladin tápolások, amikkel esetleg jól működhet, jelenleg azonban annyi a kérdés, hogy megéri-e játszani egy olyan lénnyel, ami igazán jónak csak onnantól mondható, hogy kijátszottuk mindkét Spikeridget Steedünket? Sajnos egyáltalán nem biztos, úgyhogy kíváncsian várjuk a további lapokat – addig inkább azt mondanánk, hogy a Trolden videókban fog inkább szerephez jutni, amikor néha összejön egy gigantikus/gigantikus stat, mondjuk Arénában…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva