Counter Strike

ANGE1 ismét ötösre vizsgázott sportszerűségből, nyílt üzenetet küldött az ESL-nek!


Az ESL Pro League döntőre készülő HellRaisers kapitánya és társtulajdonosa kis túlzással maguk ellen beszélt a döntő előtt, de így érezte helyesnek.

Dev1ce betegségéről korábban már írtunk, a fiatal dán játékos kihagyja az év további részének versenyeit. Még márciusban röppent fel a hír, hogy reflux betegsége miatt műtétre szánta el magát, végül mégsem feküdt kés alá. Most már bánhatja, mert a dolog mostanra csak rosszabb lett:

BRÉKING: Dev1ce nagyon elkapta, idén nem játszik többet betegsége miatt! – gamer.hu

Twitterén közölte a lesújtó hírt rajongóival, év végéig beugróval indul mindenhol az Astralis. Ez a félév sajnos nem úgy megy Dev1ce-nak, ahogy azt valószínűleg eltervezte. Augusztusban közeli barátait vesztette el, legutóbb pedig egy fontos LAN-t hagytak félbe a csapatával egészségügyi állapota miatt. Már megint egy ilyen balhé?

A csapat számára ez duplán rossz hír, hiszen nem elég, hogy társukat ilyen helyzetben látják, az ESL Pro League döntőjén is hátrányból indulnak. A szabályok szerint ugyanis nem hívhatják beugrónak dennis-t, aki a GODSENT játékosaként szintén EPL résztvevő volt a hatodik szezonban. Maradna tehát zonic a coach, ami ebbe a mezőnybe sajnos nem elég.

Az Astralis tehát úgy döntött, ilyen felállásban offolja az egész döntőt, ha nem jöhet dennis.

Az Astralis-t igazgató RFRSH elnöke folyamatosan tárgyal az ESL-lel, végleges döntés egyelőre nincs.

A téma mellett azonban nem lehet szó nélkül elmenni, így például a döntőbeli ellenfél, a HellRaisers kapitánya is megszólalt az ügyben:

ANGE1 szerint pont elég a csapatnak, hogy egy ilyen betegség sújtja egyik játékosukat. Hadd hozzák dennis-t és legyenek olyan izgalmasak a meccsek, amennyire csak lehet. Ezzel lényegében maga ellen beszél, mert ők könnyebben megvernének egy zonic-kal felálló, vagy el sem utazó Astralis-t, mintha jönne dennis.

De a sportszerűség és az összefogás nem lehet alku tárgya, ANGE1-nél legalábbis nem. Maximális respect, így kell ezt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva