Counter Strike

Szinte minden stimmel, vélhetően ez lesz a 2018-as nyári CSGO Major színhelye


A DreamHack ezer éve nem rendezett már Majort, nagyon adja magát, hogy ismét megkapják az esélyt. Nyári versenyük éppen ezért biztos helyszínre megy.

A Valve már korábban bejelentette, hogy legkésőbb november végén leokézzák a 2018-as nyári Majort! Így a többi verseny fel tud készülni, hogy ne üssék egymást a rendezvények, illetve a csapatoknak is van módjuk előre alakítani a beosztásukat.

Reméljük 2018-ban ládamérgezésünk lesz! Itt az esély egy újabb 3 Majoros évre – gamer.hu

Ha már a Majorok összedíjazását nem emeli a Valve, legalább ne csak kettő legyen belőle! Úgy tűnik ez a kérés végre meghallgatásra talál. Az eddigi Majorok dátumaiból kiindulva simán benne lehet, hogy 2018-ban végre ismét 3 CS:GO Majort rendez a Valve. Nemrég ugyanis bejelentették, hogy 2018 második Major eseményét november végén fixen le is okézzák a cégnél!

A november végi bejelentés viszont azt jelentené, hogy ismét július és augusztus környékén jön a következő Major. És micsoda véletlen,

a DreamHack pont november végén jelenti be augusztusi rendezvényét!

Ha a dátumokat nézzük, minden stimmel, könnyen ez lehet a következő Major amit bejelent a Valve. Ha tartják magukat saját ígéretükhöz, akkor még három napuk van rá. De nagyon gyanús, hogy ez a verseny lesz a szerencsés:

  • a DreamHack legutóbb 2015-ben rendezett Majort, nagyon kijárna már nekik
  • nyári versenyt említett a Valve, emiatt jelentik be ilyen hamar, ez pedig pont augusztusi
  • a nyári alkalmak általában európai helyszínek, a stockholmi verseny ide is beillik

Szóval inkább az a kérdés, miért NE ők rendeznék 2018 második CSGO Major tornáját. Akár egy gálameccsel megspékelve a vélhetően legidősebb CS:GO csapat, és mondjuk a kommentátorok között:

Nyugdíjasokból álló csapat indul a Dreamhacken – gamer.hu

A svéd nyugdíjasok megmutatták, hogy a CS:GO nincs korhoz kötve. A Counter-Strike nem csak a fiatalok játéka, hiszen a Silver Snipers csapatában 62 és 81 év közötti játékosok játszanak és ugyan úgy ők is élvezik a játékot, mint fiatalabb társaik. Természetesen Svédországban van a csapat, ahol a CS:GO rendkívül népszerű.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva