Counter Strike

Fizetések és igazolások: a 4 legjobb pletyka, amit a WESG-en hallottunk


G2 ScreaM visszatér, mennyit kaptak a PGL Major matricáiból a profik, hol folytatja dennis és miből él mostanában kioShiMa?

A CS:GO játékosok egymás előtt szinte alig titkolóznak. Na persze nem azért, mert titoktartási szerződése lenne bárkinek. Hanem a fizetések, igazolások nekik teljesen természetes dolgok, nem is kezelik őket kiemelten fontos infóként.

Ahogy GuardiaN megsúgta nekünk a Majoron, hogy ez volt az utolsó versenye Na’Vi mezben, úgy most is hallottunk érdekes dolgokat a WESG-en.

Lássuk is a 4 legizgalmasabbat, első kézből a profi játékosoktól:

  • A GODSENT-nél biztosra veszik, dennis az OpTic-ban folytatja. A GODSENT mostani edzője korábban allu csapattársa volt, a jó kapcsolat pedig még mindig megvan, innen a belsős infó. A finn AWP-s szerint friberg alatt nagyon rezgett a léc, de mióta ő az irányító, immár stabil a helye. HS viszont nem annyira illeszkedett be a csapatba, nagy valószínűséggel ő lesz a következő távozó, helyére érkezhet az éppen a GODSENT-ből távozó svéd kiválóság. Mostanra ez talán már több is, mint pletyka:
Forrás: Reddit
  • KioShiMa megy az EnVy-be, ScreaM pedig vissza a G2-be! A G2 CS:GO csapata ugyan nem volt jelen, de a csapathoz tartozó HS játékos Lothar elejtett szavaiból kiderült, változást terveznek a Major után. KioShiMa ugyanezt a dátumot említette új csapatának megnevezésére, a két dolog tehát összefügghet. Azt azonban a belgák elárulták, kio tényleg nehéz természet, a G2-be nem mehet NBK, az OpTic-ba allu miatt. Kifejezetten utálják egymást. Marad tehát az EnVyUs, akiknek jól jön majd kioShiMa, ha a G2 kivásárolja onnan ScreaM-et a Major után, állítólag ugyanis ez a terv.
  • A Major matricák nem annyira nagy biznisz, mint hisszük! Jó pénz persze, de korántsem az eddig emlegetett 30-40 millió forintos összegre kell gondolni. Vagyis nem minden játékos esetében, hiszem kaptunk infókat a lista aljáról és tetejéről is. A PGL krakkói Major tornájával kapcsolatban a német PENTA csapatáról kaptuk első kézből számokat. Az itteni játékosok 20.000 dollár, vagyis 5 millió forint körüli összeget kaptak a matrcia pénzekből, ami egy új kocsira tökéletesen elég volt. A Virtus.pro kapcsán persze más a mérce, a srácokhoz közelálló családtagok azt mondták, náluk pont egy belvárosi lakás jött össze, befektetésnek tökéletes!
  • KioShiMa kispados fizetése olyan magas a FaZe-nél, hogy egyelőre nem is akar eligazolni! Kettővel fentebb beszéltünk már a francia support játékos helyzetéről, aki szinte érthetetlen módon nyár óta a kispadon ül. A Major óta nincs csapata, és ez a következő Majorig még biztosan így is lesz. De havi 2,5 millió forintért szerintem mindenki szívesen lógatná a lábát! Ugyanis kio éppen ennyit, 10.000 dollárt kap meg a fizetéséből jelenleg. Mivel tartalék, az egész szerződésben foglalt összeg nem illeti meg, de a semmiért ez is bőven jó.

A témákból és az elejtett infókból is látszik, a játékosoknak egymást között nincsen tabu, pörögnek az infók rendesen. Aztán majd meglátjuk, mennyi jön be ezekből tervekből a Major után!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva