Gaming

Hosszantartó kikapcsolódás egy kávé áráért? – SUPERFLIGHT


Találtunk egy igazán szórakoztató játékot Steamen, méghozzá rendkívül olcsón.

Manapság annyi kompetitív játékkal játszunk, hogy valamivel egyszerűen muszáj pihentetnünk egy kicsit az agyunkat. Erre lehet tökéletes a SUPERFLIGHT!

A SUPERFLIGHT egy végtelenül leegyszerűsített játékmenettel rendelkező, harmadik nézetes játék, melyben egy procedurálisan generált világban kell repkednünk.

Semmilyen kihívás, sztori és hasonló sallang nincs a játékban. Csak a tiszta játékélmény, kisebb vizuális orgia és önfeledt repkedés.

Ebben a videóban tényleg minden benne van ami a játék. Egy kávé áráért tehát kapunk egy játékot, melyben nem kell a jó eredménnyel görcsölnünk, nincsenek elvesztegetett másodpercek, hogy lássuk milyen rossz eredményeket érünk el a világranglistához hasonlítva.

Ebben a játékban nincsenek orkok, lootboxok, twitch integráció, cinematic sztori és fegyverek.

A fejlesztők

A GrizzlyGames egyetlen címe a SUPERFLIGHT, és ezt érezni is lehet, hisz a november kilencediként megjelent játék, rendkívüli egyszerűségének ellenére folyamatosan frissítik és javítják a játék hibáit.

Ez persze az értékeléseken is meglátszik, a játékosok szerint is rendkívül pozitív a játék összképe.

Esport?

Elsőre nevetségesen hangzhat, de gondoljatok csak bele. Tényleg könnyedén bele lehet jönni, ha ráérzel igazán beteg kombókat be lehet adni, és már az első pillanattól integrálva van a ranglista rendszer, melyet szépen tökéletesítgetnek is, időről-időre.

A játék megvásárolható a steamen, ERRE a linkre kattintva.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva