Hearthstone

A Control Warrior megkapta Y’Shaarj kistesóját


A koreai játékos, DDaHyoNi mutatta be a legújabb lapot a Kobolds and Catacombs kiegészítőből.

Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is Ázsiából érkezett a nap első lapbemutatója a Kobolds and Catacombs kiegészítőből: a keddi napot a dél-koreai Hearthstone-os, a tavalyi világbajnokságot is megjárt DDaHyoNi indította.

Íme a frissen felfedett kártya, a Warrior Legendary, Geosclupor Yip.

Kép: Hearthpwn

Képesség – Minden köröd végén summonol egy véletlenszerű lényt, aminek a költsége annyi, amennyi Armorod van (de max. 10).

Több class Legendary lapját is láthattuk már (gondolva ez alatt a megszokott lényekre, melyek mellett ezúttal ugyebár egy fegyvert is kap majd mindegyik hős), a Warriorét azonban még nem – amúgy is kevés kártyát mutattak eddig ebből a class-ból, így már csak ezért is örömteli a fenti leleplezés.

A lap egyértelműen Control Warriorba készült, hiszen leginkább elhúzódó meccseken, sok Armorral tud majd jól működni – kicsit Y’Shaarj-ra emlékeztet, hiszen itt is kapunk egy (remélhetőleg) nagy lényt körönként, ám annyival könnyebb a helyzet, hogy független a pakliösszeállítástól.

6-8 Armornál már elég komoly értéket lehet kinyerni a lapból, feltéve, hogy az RNG istenei a mi oldalunkon állnak. A kérdés már csak az, hogy megéri-e ezt használni például egy kiszámíthatóbb, kevesebb feltétellel bíró The Lich King helyett?

Ha 10 Armornál tudjuk kitenni, akkor kis szerencsével akár 16/20 statot is pakolhatunk az asztalra a kör végéig valamelyik Deathwinggel, de még az egyik legrosszabb kimenetel, C’Thun sem szörnyű a 10/14-gyel. Emiatt igen valószínűnek tűnik, hogy kezdetben mindenképpen fognak próbálkozni vele azok, akik szeretnének kisajtolni valamit a Control Warriorból – a gyakorlatban pedig majd kiderül, hogy mennyire “win more” lap valójában.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva