Hearthstone

Itt a legújabb mém deck, a Dino Priest!


Firebat elképesztően vicces deckkel szórakozott nemrég.

A 2014-es Hearthstone-világbajnok, Firebat előszeretettel kísérletezik szokatlan paklikkal, nemrég pedig egy nem éppen mindennapi Priest decket húzott elő a kalapjából. Mielőtt bármit mondanánk róla, nézzétek meg az alábbi egyperces videót, amely remekül összefoglalja, miről is van szó.

Igen, jól látjátok: valójában annyi a stratégia, hogy egy szem Charged Devilsaur segítségével kell agyonverni az ellenfelet. Trükk az, hogy ha nem kézből játsszuk ki, akkor már mehet is arcra a dínó, a Priestnek pedig egészen remek eszközei vannak erre.

Kép: Hearthpwn

Lényegében ugyanazt a stratégiát alkalmazza a deck, mint a Big Priest: Y’Shaarj vagy Shadow Essence segítségével előrántja a dínót a pakliból, majd Eternal Servitude-dal többször is feltámasztja, miután meghalt. Mivel más lény nincs is a pakliban, nyilván ezekből kell kihozni a maximumot, így a Shadow Visions használatával érdemes minél több Eternal Servitude-ot másolni, de a Mind Blast vagy a Holy Fire is megteszi kivégzés gyanánt, illetve a hosszú meccseken Shadowreaper Anduin is tud dolgozni.

Mivel a lény szekciót a kombó miatt nem lehet hígítani, ezért a maradék helyekre csupa védekező spell került. A Shadow Word: Pain, a Shadow Word: Death és a Dragonfire Potion mellett a Circle of Healing + Embrace the Shadow, illetve a Pint-Size Potion + Shadow Word: Horror kombók is szépen tudnak takarítani.

Kód: AAECAa0GAqirApDTAg6hBOUE0grTCtUK1wqhrAKnrALovwLqvwLRwQLGwgLlzAK0zgIA

Borzasztóan vicces pakli, meg kell hagyni, amivel alaposan meg is lehet lepni az ellenfeleket ráadásul. Ha mókázáshoz támadt kedved, nyugodtan tegyél vele egy próbát az új kiegészítőig hátralévő bő egy hétben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva