Counter Strike

Ők a legnépszerűbb CS:GO játékosok


Ők a legnépszerűbb játékosok

A CSGOPedia utána nézett, hogy kik a legnépszerűbb CS:GO játékosok jelenleg, mielőtt mindenki Pashára gondolna, nem nem ő az első helyezett. A számítások után ugyanis a 3 legnépszerűbb social platformot vették számításba, a twitch, a twitter és a Facebookot.

Top 10 | Forrás: csgopedia

Az első helyen pedig summit áll, aki leginkább a fél-profik közé sorolható, emiatt nem is a Facebook aktivitása miatt került az első helyre, hanem a 2,4 millió twitch követője miatt, amivel maga mögé utasít mindenkit a listán.

A második helyen őt követi shroud, aki már nem aktív játékos, ám amióta ott hagyta a pro mezőnyt, streamer karrierbe kezdett és igencsak népszerűvé vált pár hónap alatt, amit nem csodálunk, hiszen PUBG-ben jelenleg az egyik legügyesebb játékosok egyike.

A harmadik helyen pedig pasha szerepel, aki mostanában már nem streamel olyan gyakran, mint korábban, bár ez érthető, hiszen elég sűrű programmal rendelkezik. Ő az első még jelenleg is aktív profi játékos a listában és ő rendelkezik a legtöbb Facebook követővel. Azt viszont nem értjük, hogy miért rendelkezik ilyen kevés twitter követővel, hiszen pasha nem arról híres, hogy milyen unalmas életet él a twitteren, számos vitában láthattuk már, főleg az elmúlt időszakban.

A hazai legnépszerűbb játékosok listája pedig a következő:

  1. DeadFox 11 900 FB  6600 twitch követő  TOTAL: 18 500
  2. FLASH 7 500 FB 5300 twitch követő  TOTAL: 12 800
  3. gabesson 6 900 FB 5200 twitch követő  TOTAL: 12 100

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva