Gaming

Szavazás – Melyik a kedvenc Assassin’s Creed játékod?


10 év, 10 játék - de melyik a legjobb közülük? Itt az ideje, hogy megmondjátok!

Fontos év volt az idei az Assassin’s Creed sorozat számára, hiszen az Ezio-trilógia óriási sikereit követően egyre inkább csökkenni kezdett a franchise népszerűsége, ami mind az értékeléseken, mind pedig az eladásokon meglátszott. Nem véletlen, hogy a Ubisoft úgy döntött: egy év erejéig pihenőre küldi a szériát.

Szükség is volt erre, hiszen a 2009-es második rész és a 2015-ös Syndicate között nem telt el úgy év, hogy ne érkezett volna új játék – 2014-ben rögtön kettő is a konzolos generációváltás miatt. 10 év alatt 10 fő epizód – az még gombócból is sok lenne, ahogy azt mondani szokás…

A nemrég megjelent Assassin’s Creed Origins tehát egy kisebb jubileum a széria történetében, hiszen a fő epizódokat számolva ez a tizedik játék a sorban. Ez pedig egy remek alkalom arra, hogy feltegyük a kérdést: nektek melyik a kedvencetek?

Az alábbi űrlap kitöltésével szavazhattok arra, hogy nektek melyik a kedvenc Assassin’s Creed játékotok.

Az első rész, amely mindent elindított? Az Ezio-trilógia valamelyik darabja? Hajózás a Karib-tengeren? Vagy esetleg a legújabb, egyiptomi kaland? Kíváncsian várjuk, hogy melyik rész fog nyerni! Egészen csütörtök estig várjuk a szavazatokat, utána pedig jövünk a végeredménnyel.

Szavazzatok minél többen!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva