Gaming

Friss képeken 2018 egyik legizgalmasabb új játéka


Az új screenshotok láttán még jobban várjunk a Biomutantet!

2017 lassan végleg lepihen, hiszen pár napon belül elfogynak az említésre méltó megjelenések az idei esztendőben. Egy maréknyi játék azért még maradt, amire érdemes lesz odafigyelni december folyamán.

4 játék, amit még érdemes várni az idei évben

Egyre inkább 2018 felé tekintget tehát mindenki, amely már most kifejezetten izgalmas évnek ígérkezik, ami pedig különösen örömteli, hogy a jól megszokott folytatások mellett jó néhány teljesen eredeti cím is érkezik. Mint például a Biomutant.

A Biomutant egy open-world akció-RPG lesz, amely leginkább a világával igyekszik majd megkülönböztetni magát másoktól, hiszen emberek, esetleg klasszikus fantasy- vagy sci-fi szereplők és lények helyett egy mutáns állatok által benépesített univerzumot kapunk. Minket már a mosómedveszerű, egyszerre cuki és menő főhős megvett kilóra, de a játékmenet is szórakoztatónak tűnik az első gameplay videó alapján, amit még a nyári Gamescomon láthattunk.

Most új képek érkeztek a játékról, melyek nem kevésbé izgalmasak. Az is jól látható rajtuk, hogy olyanra színezhetjük karakterünk bundáját, amilyenre csak szeretnénk, teljesen egyedire szabva őt ezáltal.

Kép: THQ Nordic
Kép: THQ Nordic
Kép: THQ Nordic
Kép: THQ Nordic
Kép: THQ Nordic
Kép: THQ Nordic
Kép: THQ Nordic

A játékot egy teljesen új stúdió, az Experiment 101 készíti, ez azonban ne tévesszen meg senkit, a csapat tagjai ugyanis korábban olyan címeken dolgoztak az Avalanche Studios-nál, mint a Just Cause vagy a Mad Max, így a fejlesztőknek van tapasztalatuk bőven a nyitott világú játékokban. Hogy mekkora a potenciál a BioMutantben, azt jól mutatja, hogy a THQ Nordic nemrégiben fel is vásárolta őket, játékostul-mindenestül.

A BioMutant valamikor 2018-ban érkezik, méghozzá PC, PS4 és Xbox One platformokra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva