Hearthstone

15 Armor, meg amit akartok – pontosabban amit az RNG akar


Íme a legújabb lap a közelgő Hearthstone kiegészítőből, a

Rendületlenül robogunk tovább a Kobolds and Catacombs lapbemutatókkal, hiszen még csak a felénél járunk a leleplező-sorozatnak, a megjelenés viszont már itt van a nyakunkon.

A legújabb kártyát a francia ArmaTeam csatornán mutatták be, íme az Unidentified Shield.

Kép: Hearthpwn

Az “Unidentified” lapok újabb darabjáról van szó, amely 4 különböző alakot vehet fel. Az 5 Armor fix, a másik effekt pedig akkor dől el véletlenszerűen, amikor felhúzzuk:

  • Kapsz még 10 Armort.
  • Sebzel 5-öt.
  • Kapsz egy 5/5-ös gólemet.
  • Kapsz egy 5/2-es fegyvert.

A lap egyértelműen Control Warriorba készült, ám a randomfaktor miatt egyelőre nehéz megmondani, hogy a gyakorlatban mennyire válhat be. Adott szituációkban mindegyik effekt tud nagyon jó lenni, a lap költségével sincs nagy baj a kapott értékekhez képest (Shieldmaiden, Holy Fire, Arcanite Reaper + Iron Hide matek például tökéletesen kijön rá) – a gond csak az, hogy semmi befolyásunk nincs arra, melyiket fogjuk megkapni.

A kezdeti időszakban ettől függetlenül simán benne van, hogy be fog kerülni a Control Warrior paklikba, amit egyértelműen szeretne visszahozni a Blizzard az új lapokkal. Meglátjuk, hogy a gyakorlatban kellően rugalmasnak bizonyul-e – az mindenesetre biztos, hogy Shield Slammel nem lesz rossz kártya.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva