Hearthstone

6 ingyen csomag vár ránk a jövő héten!


Ezúttal sem fukarkodik a Blizzard az ajándékokkal a kiegészítő megjelenésekor.

Már megszokhattuk, hogy az új Hearthstone kiegészítők megjelenésekor egészen sok ajándékot oszt szét a Blizzard a játékosok között, hogy meghozza a kedvet a játékhoz, ez pedig most, a Kobolds and Catacombs premierjekor sem lesz másképp: kiderült, hogy milyen ajándékokra számíthatunk ezúttal.

December 8.

Ahogyan arról korábban már írtunk, az eddigi minta alapján december 7-re lehetett saccolni a Kobolds and Catacombs megjelenési dátumát. Ez végül így is lett: a Blizzard megerősítette, hogy ezen a napon jön a kiegészítő. Európa szokás szerint egy nap csúszással kapja meg az új csomagot.

Kép: Blizzard

6 ajándék pakk

Azt eddig is tudtuk, hogy az új, class-specifikus Legendary fegyverekből mindenki kapni fog egyet ajándékba. Ezen felül pedig további ingyenes meglepetésekkel készül a Blizzard: az alábbi jutalmakat kapjuk majd jövő hét pénteken.

  • 3 ajándék Kobolds and Catacombs pakk a bejelentkezésért
  • 3 Dungeon Run Quest, melyek mindegyike egy Kobolds and Catacombs pakkot ad
  • Mindenki kap egy véletlenszerű Legendary fegyvert

A Tavern Brawl jutalmakkal együtt (eddig 2 pakkot kaptunk, de 1-2 még várható) tehát az is nyithat majd 9-10 csomagot az új kiegészítőből, aki semmit nem spórolt a Kobolds and Catacombs-ra – még bő egy hét, és indulhat a bontogatás!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva