Hearthstone

Ike még zöldebbé tette a Jade Druidot


Íme az elementálokkal felálló változat!

A statisztikák alapján egyre inkább úgy tűnik, hogy csökkenőben van a Jade Druid népszerűsége, mostanság több ugyanis az olyan deck a metában, amely nem mondható ideális matchupnak a paklitípus számára. Magában a koncepcióban persze továbbra is bőven van erő, így vannak, akik próbálják inkább más irányba terelni a decket, igazodva az aktuális metához. Így tett a őszi DreamHack Denver győztese, Ike is, aki elementálokkal fűszerezte meg a paklit.

Az Elemental Jade Druid a több lénynek köszönhetően némileg nagyobb ellenállást tud tanúsítani az aggro és tempo deckekkel szemben, de a hosszú távú masszív board kialakításában is jeleskedik: a pakli egyik kulcslapja a Servant of Kalimos.

Kép: Hearthpwn

A Discover képességgel ellátott elementál azért illeszkedik nagyon jól a Jade lapok mellé, mert kis szerencsével ki lehet szedni belőle egy újabb Jade Spiritet, ezáltal is növelve a gólemek mennyiségét és méretét. Az már csak hab a tortán, hogy a curve-re is gyönyörűen illeszkedik: egy Tar Creeper, Jade Spirit, Servant of Kalimos, *discoverelt elementál*, Blazecaller vonattal elég jól lehet építkezni és boardot tartani.

A körítés a szokásos, ilyen tekintetben különösebb meglepetést nem tartogat a deck: az elementálok és a Jade lapok mellett a jól ismert védekező (Swipe, Spreading Plague) és ramp (Wild Growth, Mire Keeper) kártyák kaptak szerepet a kötelező Malfurion és Ultimate Infestation mellett. Igaz, az elementál vonal miatt kellett hozni némi áldozatot, így kiszorult a deckből a Wrath és a Nourish. Íme a lista és a hozzá tartozó kód:

Ike Elemental Jade Druid paklija
Kód: AAECAZICApS9ApnTAg5A5Ai+rgK0uwLNuwLLvALPvALdvgLrwgLCwwLKwwLIxwKgzQKHzgIA

Azt aligha mondhatjuk, hogy ez a pakli fogja újraértelmezni a Druidot, mint class-t – pláne nem egy héttel az új kiegészítő megjelenése előtt. De ha már unod a kioptimalizált deckeket és szeretnél valami újat kipróbálni, meglepetést okozva ezzel az ellenfeleknek, akkor fuss egy kört a fenti paklival!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva