Fifa

Bronz lap a hét Premier League csapatában!


Összeállítottuk a hét legjobb PL csapatát. Vannak meglepetések.

A Goal.com összeállította a hét legjobb Premier League csapatát, mi pedig nem voltunk restek összeszedni őket az Ultimate Teamben.

Ne felejtsük el, ez egy szubjektív összeállítás, bár a legtöbb választás tényleg teljesen legit. Azért persze vannak meglepetések is, ilyen például…

Jonjoe Kenny részvétele!

Kenny az Everton kötelékében játszik 2014 óta. A jobb-szélső játékos mindössze 20 éves, a FIFA 18-ban BRONZ lapott kapott, és mindössze 57-es értékelést.

De nem ő az egyetlen, aki méltatlanul, még rare lapot sem kapott a megjelenéskor. Itt van tehát a hét legjobb 11 játékosa a Premier League-ből:

Salah neve lassan konstans lesz, félelmetes, hogy az ex Chelsea, most Liverpool játékos mit művel idén. Még csak nem is klasszikus csatár:

Forrás: Premier League

Rooney mesterhármast pakolt, szóval az ő jelenléte sem lehet kérdéses.

Gueye az Ultimate Team játékosoknak már amúgy is ismerős lehet, őt hivják az olcsó Kanténak. Teljesen jogosan.

A védelem sokkal érdekesebb. Young-nak az alap kártyája még csak nem is rare, Rüdiger és Christensen nem a legerősebb középső-védő páros a PL-ben, Kenny pedig, szerintem még senki sem találkozott a nevével, egészen mostanáig.

Forrás: Premier League

Fentebb látható, a forduló eredményei.

Ti kiket használtok ebből a 11 játékosból? És ki az aki még csak célbe van? Én például nagyon örülnék egy De Bruyne-nek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva