Hearthstone

3 Yogg-Saron? 4 Arcane Giant? Ezt tudja a Spell Hunter


NickChipper paklija nemcsak egyedi, de meglepően jól is teljesített!

Ha választani kellene, hogy melyik jelenleg a Hearthstone leginkább egydimenziós hőse, akkor sokan jó eséllyel Rexxarra böknének, ami nem véletlen: a paklik jellegét tekintve jó ideje igen kicsi a különbség, ha az épkézláb Hunter deckeket nézzük.

Részben ennek is köszönhető, hogy vannak, akik csak azért sem adják fel: ami érdekesség, hogy a Blizzard is köztük van, hiszen az új lapokkal ők is igyekeztek távolodni az elmúlt időszakban a Midrange/Face vonaltól – többnyire sikertelenül. Sokan belebuktak már a Control Hunterrel való próbálkozásba, az ukránok egyik legjobbja, NickChipper azonban most tett egy újabb kísérletet: az alábbi Spell Hunter lett a végeredmény.

NickChipper Spell Hunter paklija
Kód: AAECAR8C6awChtMCDqgCtQOHBMkErgbtBpcIxQjbCf4M6asCgrQChsMC080CAA==

Egy nagyon lassú, védekező pakliról van szó, aminek egyetlen célja van: elhúzni a játékot addig, hogy kijöhessenek az erős late game lapok, illetve Deathstalker Rexxar. A deckben mindössze 5 minion van

  • 2 Arcane Giant, melyek egész hamar olcsók lesznek a sok spell miatt
  • 1 Yogg-Saron, amely szintén erős elegyet alkot a rengeteg varázslattal
  • 2 Stitched Tracker, melyek a fenti két lapból tudnak további másolatokat készíteni

A Stitched Tracker a fix opciók miatt azért is nagyon jó lap ebbe a deckbe, mert az éppen felesleges 3 manáinkból bármikor gyárthatunk egy 2/2-es lényt laphátrány nélkül, mindig saját magát kérve. Általában persze az Arcane Gianteket érdemes másolni vele a végén, illetve ha nagyon rosszul áll a szénánk, akkor jöhet Yogg-Saron, hogy az RNG ősi istene megpróbálja helyretenni a dolgokat.

Kép: Hearthpwn

Az elhúzódó meccseket Deathstalker Rexxar önmagában meg tudja nekünk nyerni, hiszen a körönként érkező nagy/nagy fenyegetésekre kevés decknek van válasza – csak el kell jutni odáig. Ugyanakkor mindig érdemes mérlegelni, hiszen bármennyire is lassú, a Steady Shot is lehet win condition, ezért ha úgy látjuk, hogy 4-5 kör alatt ki tudjuk lőni vele az ellenfelet, kivédekezve minden mást, akkor nem érdemes kitenni Rexxart.

Aki tehát szereti a kontroll jellegű paklikat és szívesen kipróbálna valami mást, az dobja össze NickChipper deckjét bátran: neki 60%-os winrate-et hozott Legend rankon, így reménytelennek semmiképp sem mondható!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva