Hearthstone

5-ért 2/2? Hát ez nem indul túl jól…


Wolverous csatornáján mutatkozott be az új Warlock lap, a Possessed Lackey.

Egészen a kora délutáni órákig kellett várni a csütörtöki nap első lapbemutatójára a Kobolds and Catacombs kiegészítőből, néhány perce azonban megérkezett a legújabb kártya. Lássuk is gyorsan az új Warlock rare-t, melyet a német videós, Wolverous mutatott be: íme a Possessed Lackey!

Kép: Hearthpwn

Képesség – Deathrattle: Recruitol egy démont.

Meglehetősen egyszerű lapot kaptunk a Possessed Lackey személyében, legalábbis ami a szöveget és a képességet illeti, ám a felhasználási módon már jóval többet lehet agyalni – ahogy ez a Recruit kártyákra általánosságban is jellemző.

Az 5-ért 2/2-es stat nyilvánvalóan kegyetlenül rossz, így a képességnek bőven van mit kompenzálnia. Ha azt akarjuk, hogy jó legyen, akkor erősen köré kell építenünk a paklit, hogy minél nagyobb eséllyel rakja ki azt, amit szeretnénk – Voidwalkerek mellé például egyenesen szörnyű. Ott van ellenben a néhány napja bemutatott új Warlock epic, a Voidlord, amit egész jó lesz előszedni vele a hatodik kör környékén!

Kép: Hearthpwn

Ami mellé elméletben még jó lehetne, az a Doomguard, hiszen a Recruittal kikerülhetnénk a hátrányát, a bökkenő azonban az, hogy a tempóját és jellegét tekintve nehezen összeegyeztethető a két lap – arról nem is beszélve, hogy az olcsóbb démonokról itt is le kellene mondani, miközben az 5 manás Charge-os lény leginkább épp Zoo-ban kap szerepet.

Összességében igen körülményes lapnak tűnik a Possessed Lackey, ami miatt pedig szintén megkérdőjelezhető a használhatósága, az a Potion of Madness, amely elég gyakori lap mostanság – a különféle Silence effektekről nem is beszélve. Láttunk már jobb Warlock kártyát is az új kiegből, maradjunk ennyiben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva