Counter Strike

Visszatérhet az Arctic Avengers, így nézhet ki az új modell a bekerüléskor


FMPONE újragondolta a klasszikus terrorista kinézetet a Subzero mellé. Arctic Avengers 2.0, vagyis a legnépszerűbb modell visszatér.

FMPONE nevét reméljük senkinek nem kell bemutatni, hisz mindannyian találkoztatok már vele milliószor. Ő ugyanis az egyik népszerű versenypálya, Cache tervezője, a nevét minden game előtt kiírja a játék.

De hozzá köthető Santorini is, és egyelőre nem tervez leállni, folyamatosan dolgozik az új pályákon!

A jelenleg zajló giga maptervező pályázatra, a FACEIT által szervezett Mapcore versenyre új pályát tervezett. A Subzero nevű fagyos gyönyörűséget, amit korábban már bemutattunk nektek:

A Cache készítője új pályával jelentkezett – gamer.hu

A Cache után egy újabb nagyszerű pályát mutatott be FMPONE. FMPONE, aki a Cache készítője újabb, ezúttal téli pályával jelentkezett, ami nem épp szokványos. Nektek hogy tetszenek a képek az új DE_SUBZERO-ról? Simán lehet hogy bekerül a játékba ez is hamarosan, jelenleg épp a bétateszt folyik. Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

Ezúttal azonban még egy új mapnál is jobb ötlet jutott eszébe, ami tökéletesen illik a Subzero mellé is.

Újragondolta és megtervezte a régi klasszikus terror modell, az Arctic Avengers kinézetét CS:GO mellé.

A napszemüveg talán nem az igazi, de azt leszámítva nagyon részletes és nagyon király!

A kinézet egyelőre még csak a tervezőasztalon pihen, de könnyen elképzelhető, hogy élesben is kipróbálhatjuk majd. És ki tudja, ha elég népszerű lesz a játékosok körében, talán a Valve is beadja a derekát és visszahoz egy újabb klasszikust a régi kinézetek közül.

Ugye mindenki emlékszik még?

Forrás: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva