Gaming

Cicafül és pink áradat – A Razer nem viccel, ezúttal a hölgyeknek mutatnak be egy új arzenált


A Razer meglátta a piaci rést és a lányok számára terveztek perifériákat.

A legújabb Quartz széria egyértelműen a hölgyeket célozza, hiszen a pink dominál minden termékben és a Razernek sikerült mindezt olyan ízlésesen tálalni, hogy nem lennénk meglepve, ha nem csupán a lányok vásárolnák a termékeket. Na de nézzük is, milyen újdonságok érkeztek. Az termékek árai pedig nem változtak, nem kérnek felárat az új színért cserébe.

Az egér a nemrég bemutatott Lancehead Tournament Editionje, amely a vezetékes variánsa az új egérnek. A top szenzor és a saját gyártású Omron kapcsolókra nem lehet panasz, a külsejét pedig matt rózsaszínre változtatták az eredeti fekete helyett, de még a vezeték is rózsaszín lett. Az egér RGB világításáról természetesen ezúttal sem kell lemondanunk.


A Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma V2 is megkapta a rózsaszín borítást, a csuklótámasz viszont szürkévé változott az eredeti fekete helyett. A billentyűzetben a Razer saját mechanikus kapcsolói kaptak helyet, szóval némileg érdemes utánanézni, hogy melyik MX Cherry variánsnak felelnek meg. Némi szomorkodásra adhat okot, hogy csupán 10 billentyűt lehet egyszerre lenyomni, többet ugyanis nem érzékel a billentyűzet, persze az RGB világítást itt is megtalálhatjuk.


A Razer Krakken Pro V2 mostantól szintén választható pink-szürke verzióban.  Itt a pánt és a külső részek kaptak matt rózsaszín borítást, a fejhallgatópárnák viszont itt is szürkék lettek.

 A Razer Invicta pedig csupán a széleken kapta meg a rózsaszínt, így valószínűleg nem ez lesz a legnépszerűbb Quartz termék, mivel a pad felülete a szürke színt kapta, így annyira nem tűnik egyedinek. Egyébként ez a Razer egyik keménypadja, így az ára is borsosabb a szövetes társainál.

A Kitty Ears pedig egyértelműen a legnépszerűbb kiegészítő lesz, ezt a Razer Krakkenre tervezték, arról egyelőre nincs információ, hogy más gyártók fejhallgatóival kompatibilis-e. Mellesleg 3 verzióban kapható, így mindenki megtalálja magának a legszimpatikusabbat a zöld, rózsaszín és lila színek közül.

Bővebb információt itt találtok


Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva