Hearthstone

Ezek lesznek a legjobb lapok a HS-profik szerint


Vetettünk egy pillantást az ismert játékosok toplistáira.

Egy-egy új Hearthstone kiegészítő megjelenése előtt már megszokhattuk, hogy az ismert profi játékosok rendre készítenek saját lapelemzést a közelgő kártyákról – nem történt ez másképp a Kobolds and Catacombs esetében sem.

A hosszas értékelésekkel és elemzésekkel már most tele van a Twitch és a YouTube, néhány ismert név azonban Top 10-es listát is készített a kártyákról. Ezekből gyűjtöttünk most nektek néhányat, hogy lássátok, melyik lapokban látják a legnagyobb potenciált azok, akik a Hearthstone-nal kelnek és feküdnek.

StanCifka

A csehek szárnya a Mage legendás fegyverére esküszik, szerinte az Aluneth-ben rejlő laphúzó potenciálnak nem lesz párja a kategóriáján belül. A dobogóra a Dragon Priest új sztárja, a Duskbreaker, illetve a Mage kegyetlenül olcsó armorgenerálása, az Arcane Artificer fért még fel.

1. Aluneth
2. Duskbreaker
3. Arcane Artificer
4. Fal’dorei Strider
5. Dragon Soul
6. Lesser Amethyst Spellstone
7. Cavern Shinyfinder
8. Psychic Scream
9. Sonya Shadowdancer
10. Voidlord

Kép: Hearthpwn

Trump

Elég nagy az egyetértés az első helyeket illetően StanCifkával, hiszen Trump is az Aluneth, Duskbreaker párost tette a lista elejére. Nála a Priest új board clearje, az ellenfél deckjét könnyen bemaszatoló Psychic Scream került még be a Top 3-ba.

1. Aluneth
2. Duskbreaker
3. Psychic Scream
4. Twilight Acolyte
5. Call to Arms
6. Elven Minstrel
7. Master Oakheart
8. Kobold Librarian
9. Dire Mole
10. Arcane Tyrant

Kép: Hearthpwn

JustSaiyan

A Tempo Storm játékosa, JustSaiyan nem állította sorrendbe az általa legjobbnak vélt lapokat, de egy ömlesztett Top 10-et azért ő is összeállított az új lapokból.

Dire Mole
Kathrena Winterwisp
Twilight Acolyte
Psychic Scream
Duskbreaker
Elven Minstrel
Kobold Librarian
Vulgar Homunculus
Master Oakheart
Hooked Reaver

Kép: Hearthpwn

Noblord

A tavalyi világbajnokságról nem sokkal lecsúszó Noblordtól is tudunk mutatni egy listát: sorrend itt sincs, 10 lap ellenben annál inkább.

Duskbreaker
Lesser Diamond Spellstone
Twilight Acolyte
Psychic Scream
Val’anyr
Elven Minstrel
Kobold Librarian
Vulgar Homunculus
Master Oakheart
Hooked Reaver

Kép: Hearthpwn

Kettő lap van, amelyik mind a négy listán szerepel: a Duskbreaker és a Psychic Scream, ezeket mindenki nagyon ütős kártyának érzi. Ha tehát van olyan class, amely hátradőlve várhatja a megjelenést, az a Priest, hiszen Anduin több kegyetlenül erősnek ígérkező kártyát is kap a Kobolds and Catacombs-ban.

Holnaptól kiderül, hogy melyek lesznek azok a lapok, amik a gyakorlatban is beválnak majd!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva