Counter Strike

Világszerte akadozik az MM, nem indul el a lobby – de találtak egy megoldást


Európától, Ázsián keresztül egész Amerikáig mindenhol állnak a játékok. Egy újfajta hiba gátolja a Versengők indítását mindig ugyanazzal az üzenettel.

A versengő lobbik nem bírták a karácsonyi nyomást és egész egyszerűen megőrültek. Hiába kattintanak a játékosok az indítás gombra, egy újfajta hiba miatt nem engedi elindítani a meccset.

A console-ban ez jelenik meg üzenetként, a sikertelen indítás után:

End-to-end connection: closed due to problem detected locally, reason code 5003. (Timeout. Unknown cause. (0 relays bad, 0 OK, 21 no disposition))

A képernyőn pedig úgy jelenik meg, mintha a rendszer megtalálta volna a meccset, de valaki a csapatból nem fogadta volna el. Vagyis nem csak valaki, hanem azt írj, a csapatból senki sem kattintott az elfogadás gombra.

Forrás: Reddit

A hiba új, de sajnos nem egyedi. Szinte minden szerverről érkeznek panaszok a világ minden tájáról:

A dolog este odáig romlott, hogy az ausztrál szerverek le is álltak. Valami nagy gond lehetett a VAlve-nál, amit mostanáig sem sikerült teljesen megoldani, a hibaüzenet ugyanis továbbra is szedi áldozatiat.

Vannak persze akik megoldási javaslattal érkeztek, és próbálnak segíteni a bajba jutottakon. Íme egy trükk, amit érdemes kipróbálni, ha ti is hasonló hibát tapasztaltok:

Szóval irány a Steam könyvtár, jobb klikk a CS:GO-ra. Tulajdonságok, Helyi fájlok, Játékfájlok épségének ellenőrzése! A Steam ezután ellenőrzi a játék fájljait, ami több percig is tarthat, légy türelemmel.

A megoldás itt szem 100%-os, de a legtöbb kommentelő ezt javasolta, és erről számoltak a legtöbben pozitív eredménnyel. Szóval hajrá, reméljük nektek is segít!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva