Hearthstone

Ez történik, ha nem nyersz 6 kör alatt A.F.Kay ellen


A Dungeon Run legártalmatlanabbnak tűnő főellenfele brutális dolgokra képes.

A Kobolds and Catacombs kiegészítővel párhuzamosan debütált Dungeon Run játékmód változatos szórakozást nyújt azoknak, akik a gép ellen szeretnének Hearthstone-ozni, hiszen nem elég, hogy rengeteg különféle irányba lehet benne fejlesztgetni a deckeket, még ellenfélből is sokfajta van – szám szerint 42 féle. Ezek közül kapunk meg mindig 8 darabot véletlenszerűen.

Ennek megfelelően beletelik némi időbe, mire valaki találkozik mindegyikükkel (pláne úgy, hogy van köztük olyan is, amelyik csak nagyon ritkán bukkan fel), A.F.Kay azonban bizonyára sokatoknál előkerült már. Elsőre egy poénnak tűnik az egész, hiszen – nevéhez híven – szó szerint nem csinál semmit, még a Hero Powere is teljesen haszontalan. A többségetek bizonyára pár kör alatt bedarálta, így simán lehet, hogy nem is láttátok, mi történik a későbbi körökben…

A Frozen Throne Adventure-ben már felbukkant kártyaként is.

Akár hiszitek, akár nem, A.F.Kay jóval több, mint egy szimpla poén.

Ha nem ölöd meg az első 6 körben, akkor az ellenfél “megérkezik”, méghozzá egy brutális körrel.

Hogy mi történik? Először kijátszik egy Boots of Haste-et, ami 0-ra csökkenti az összes lénye költségét, majd teleszórja a boardot óriásokkal és Ragnaros-okkal, ráadásul a kezét is tele tudja húzni. Íme mindez videós formában:

Látható, hogy a fenti játékosnak szerencséje volt, még pont nyerni tudott utána a 7. körben, ám ha nem sietsz, akkor simán ki lehet kapni ettől a boss-tól. Ennek megfelelően ha meglátod, hogy ő az ellenfél, akkor próbálj a lehető legagresszívabb kezdésre mulliganezni, hiszen ha nem tudsz kiterülni az első pár körben, akkor simán előfordulhat, hogy nem nyersz időben.

A látszat néha tehát csal, ez a Hearthstone-ra is igaz – ne becsüld le A.F.Kay-t, mert kegyetlenül megbüntet, ha nem sietsz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva