Gaming

Ingyenes a Grim Fandango Remastered


2 napig ingyen osztogatják a klasszikus játék újrarajzolt verizóját.

A LucasArt klasszikusát 2015-ben modernizálták 17 év után, így újból elővehette mindenki, aki annak idején kedvelte, vagy épp kihagyta volna ezt az örök darabot, ami most ingyen a miénk lehet.

“Hiába telt el 17 esztendő, mind a mai napig nem készült ennyire részletgazdag, ennyire hangulatos, ennyire grandiózus játék a műfajban. A film noir világát és hangulatát tökéletesen megragadó, céltudatos, hihetetlenül karakteres GF tényleg egy korszakot zárt le, de azt tökéletesen tette. Manny Calavera éveken átívelő, alsó hangon is 12 órás, monumentális kalandja a halottak földjén legalább annyira lebilincselő, élvezetes és szórakoztató, mint annak idején” /PC Guru

Így szerezd meg!

  • Szükséged lesz egy GOG accountra, amit az oldalon középen felül regisztrálhatsz, vagy bejelentkezhetsz, ha már rendelkezel eggyel.
  • Keresd fel a játék oldalát a GOG-on
  • Kattints Get it here! feliratra jobb oldalt, ha mégsem sikerülne (mert túlterheltek a szerverek), akkor a GOG főoldalán kattints a “get for free!” feliratra
  • Ezek után a játékaid között lesz (de várni kell egy keveset a túlterheltség miatt)

A játék nem Steames, hanem GOG-os, azaz nem lehet Steamre regisztrálni, viszont GOG-ról bármikor letöltheted, bármennyi gépre telepítheted, nem kell hozzá internetkapcsolat!

Jó játékot kívánunk!

a Gamer.hu csapata

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva