Overwatch

Íme az összes új skin a Winter Wonderland eventről


Elindult az új esemény, egy csomó új item nyitható a Loot Boxokból.

Az ígéreteknek megfelelően kedd este elstartolt a legújabb Overwatch esemény, egy újabb szezonális event, a tavalyról visszatérő Winter Wonderland, amely ismét elhozza nekünk a karácsonyi hangulatot.

Tegnap – amolyan felkészülés gyanánt – már megnézhettétek, hogy az előző évben milyen öltözékeket lehetett megszerezni az eseményen, hiszen mostantól három héten keresztül ismét ki lehet nyitni ezeket a skineket a Loot Boxokból, illetve csökkentett áron (az eredeti harmadáért) lehet őket megvásárolni.

Ezek a karácsonyi skinek nyílnak meg újból ma este az Overwatch-ban!

A 2017-es kiadás 7 új skint hozott számunkra: Hanzo, Junkrat, Roadhog, Bastion, Ana, Soldier: 76 és Sombra kaptak új legendás öltözékeket, a szokásos 3000 credit értékben. Az alábbi képeken meg is nézhetitek őket.

Rime Sombra
Casual Hanzo
Beachrat Junkrat
Ice Fisherman Roadhog
Avalanche Bastion
Snow Owl Ana
Alpine: 76 Soldier

A fentiek mellett többek között 1 új highlight intro (Reinhardt) és 2 új emote (Orisa, Zenyatta) is bontható a Loot Boxokból, de kaptunk egy új játékmódot is: ez a Yeti Hunt, melyben öt Mei-nek kell levadásznia egy Winstont. Visszatért emellett tavalyról a Mei’s Snowball Offensive is, ahol egyetlen jól célzott hógolyó elég az ellenfelek leterítéséhez.

A Winter Wonderland 2017 egészen január 1-ig tart, így érdemes kihasználni a közelgő ünnepeket és téli szünetet az új és visszatérő itemek megszerzésére!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva