League of Legends

Teljesen új formában tér vissza jövőre a Honor rendszer!


Megváltozik a League of Legends egyik legújabb rendszere, bár első ránézésre úgy gondoljuk, hogy a javára fog válni a dolog!

Ha vért és verejtéket adtál az idei Honor 5 szintedhez, akkor nem leszel boldog, ugyanis a következő szezon elején mindenki vissza fog állni a “start mezőre”.

Ellenben, ha a magatartásod annyira rossz volt idén, hogy Honor 0, vagy 1-es szinten vagy, akkor rossz hírünk van, jövőre is onnan fogod folytatni, a te rangod nem lesz visszaállítva.

A Honor rendszer kiindulópontja a Honor 2, ami a skála közepén helyezkedik el, egy amolyan neutrális szint. Rajtunk áll, hogy a mutató merre indul el, ha sportszerűek vagyunk társainkkal, akkor biztosan pozitív irányba fog lendülni a teljesítményünk, így elindulunk a hőn áhított Honor 5 felé, ha pedig csapnivaló csapattársakká válunk, elindulunk a csúszdán lefelé, egészen Honor 0-ig.

Eddig ugyan úgy néz ki a rendszer, mint eddig volt, ám most jön a csavar, új mérföldkövek/checkpoint-ok kerülnek bele a szisztémába a nyolcadik szezon indulásával! Ezek a checkpoint-ok Honor 2 és Honor 4 között lesznek megtalálhatók, s szintenként 3 darabon kell majd “áthaladnunk” ahhoz, hogy új Honor-szintre léphessünk. A Riot nem fordít hátat azoknak, akik a hetedik szezonban jól teljesítettek, az új mérföldköves berendezkedésben előkelőbb helyről indulnak majd a Honor 5-ig jutó játékosok.

Így startol majd az új rendszer:

  • Honor 5 előző szezonban -> Honor 2, 3-as mérföldkő
  • Honor 4 előző szezonban -> Honor 2, 2-es mérföldkő
  • Honor 3 előző szezonban -> Honor 2, 1-es mérfödkő
  • Honor 2 előző szezonban -> Honor 2, 0-ás mérföldkő
  • Honor 0 & 1 -> Marad ezen a szinten

Természetesen a jutalmazás is igazodni fog az új rendszerhez, mostantól a mérföldkövekért is kapni fogunk egy kisebb ajándékot a Riottól. Bevezetésre kerülnek a Honor Orb-ok a Honor kapszulák mellé. Ezeket az Orb-okat a checkpoint-ok teljesítése után fogjuk kapni, valamint a Honor 5-ös szint megszerzése után ezek fognak esni időnként. A Honor Orb tartalmazni fog kulcstöredékeket, valamint hőstöredékek is előfordulhatnak majd bennük. A Honor kapszulák egy szinttel értékesebbek lesznek, Emote-okat, valamint hőskinézeteket is dobhatnak majd.

Az új Honor rendszer tesztelését már el is kezdték a PBE szerveren, így nagy valószínűséggel már a következő év első frissítésével érkezhet is az élő szerverekre a módosítás.

Mit gondoltok, jó irányba halad a Honor szisztéma?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva