Counter Strike

10/10 kreativitás: kiszivárogtak az első Major matrica aláírások


Amint bejelentették a Major rendszer átrendeződését, egyből beindultak az infók, a pletykák és természetesen az elégedetlenkedések is.

A legfontosabb infókat már tegnap megtudtuk, a Valve teljesen átalakítja a Major rendszert. Egy hetes helyett két hetes lesz, magába olvasztja a Major kvalit és így 24 csapatos lesz.

Ez pedig azt jelenti, hogy 24 csapat kap aláírásos Major matricát, és 2 hétig esnek majd a dropok!

Major reform: Két hétig esik mostantól a drop, 16 helyett 24 együttes kap matricát – gamer.hu

Rendesen felkavarta a januári események állóvizét az óriáscég. A Valve úgy döntött, ideje egy kicsit belenyúlni a legtöbb profitot hozó eseményükbe: A Major kvalifikáció és a Major maga egy nagy, 2 hétig zajló eseménysorozattá olvad össze, ahol 24 csapat mérheti össze tudását.

A bejelentéssel együtt tehát biztossá vált, hogy a Minorról érkező összes csapat is megkapja a maga matricáját, így máris elindult a pletyka-áradat.

Elsőként a Quantum Bellator Fire orosz ötösének aláírásait szellőztették meg!

Forrás: Reddit

Balblna egy Glockot, míg Boombl4 egy szempárt alkotott, Kvik maradt a dizájn vonalon waterfaLLZ oldalán. Jmqa aláírásában a számok fogalmunk sincs, mit jelentenek, de előbb vagy utóbb az is kiderül majd. Feltéve, h a Valve elfogadja az aláírásokat, sok játékosnak dobták már vissza az ötletet az évek során!

WaterfaLLZ és csapata a CIS Minorról az AVANGAR után, másodikként jutott ki a Majorra. Olyan együtteseket utasítottak maguk mögé, mint a Tengri, a Spirit, a pro100 vagy éppen a forZe.

Az átalakított Major első körében persze ennék ezerszer nehezebb dolguk lesz, de az aláírások elsőre menőre sikerültek!

Van persze elképzelés arról is, miként festenek majd a csapat logók a januári Majoron, a rajongók évek óta várják, hogy az ELEAGUE logó szerepet kapjon bennük:

Forrás: Reddit

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva