Counter Strike

Ismét nevet válthat az SK, FalleN-ék éleszthetik újjá a legendás MiBR örökséget


A Luminosity nevet hátrahagyva váltak SK-vá, és most ismét eljöhet az átnevezés ideje. Ez a név jobban illene hozzájuk az tuti!

Az SK az első 3 év alatt kizárólag északi CS:GO játékosokat tudott soraiban. Svédek és dánok leginkább,

a jelenlegi elitből megfordult itt korábban Twist, Magisk, gla1ve és k0nfig is.

2016-ban azonban egy 180°-os fordulattal leigazolták a Luminostity brazil ötösét, akik elképesztő magasságokba emelték a nevet. Most azonban lehet, hogy a brazil éra véget ér az SK-nál, úgy hírlik tovább állnak FalleN-ék.

Mivel a protugál nem igazán divatos itthon nézzük azt a fordítást:

“Starting live with a shirt of the greatest team of all time and will be the best top 1 HLTV next year! Today has @GamersClubBR, my team @ltkgamingbr will play, meanwhile it is warm up in DM”

A lényeg számunkra annyi a dologból, jövőre HLTV Top1 lesz a MiBR! És ez nem ilyen kamu önbizalomnövelő duma, hiszen Tito Az LTK játékosa. Valamit tud a srác a MiBR jövő évi terveiről, ez világos!

A kommentek között megérkezett FalleN tesója is, aki hozzászólásaival ha ködösen is, de megerősítette a tényt:

Az SK brazil ötöse a MiBR mezébe bújik jövőre!

FalleN-ék szerződése nyáron jár le az SK-val, így simán elképzelhető, hogy az év eleji Majorra még SK néve, a nyári tornára már MiBR-ként érkeznek.

A régen legendás MiBR 2006-ban megnyerte a világbajnokságnak számító ESWC-t, 2007-ben a mostani szemmel Majornak számító DreamHack Wintert, 2008-ban pedig az IEM America döntőjét.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva