Counter Strike

Kétszer 30 perc! Az EPG sima 2:0-ra verte a GameAgents-t, nem jött össze a bravúr


Sajnos a srácoknak közük nem volt a meccshez, be kellett érniük a második hellyel. De egy friss csapattól még ez is szép teljesítmény!

Amilyen szépen ment az elődöntőben, pont olyan csúnyán ment tegnap este, így a második hellyel és 500$-al a zsebben fejezték be a magyarok a bajnokságot. Esélye sem volt gabessonéknak, teljesen ledarálta őket az EPG. Más szinten játszik az a csapat, a magyarok egyszerűen hullottak mint a legyek, ahova néztek az oroszok, ott meghalt egy GA-s.

Az első map 35 perces, a második csak fél órás volt, az EPG egy óra alatt nyerte meg a Bo3-as döntőt!

hltv.org

Bármivel próbálgoztak FLEAVék, nem jött össze. Pedig játszottak agresszívan, passzívan, stackeltek, de nem működött. Még a mapok is jók voltak, Mirage és Inferno egész jó indítás lehetett volna. De egy idő után pszichésen is megtört a csapat, bár az sem a legjobb boost, hogy a saját pályádon 6:16-ra kapsz ki. El kell fogadnia a srácoknak ezt a vereséget és nem szabad ezen tovább rágódni.

Sajnos a tapasztalat győzedelmeskedett: név szerint hooch és spaze!

Ők a 2016-os ESL Cologne-en a negyeddöntőig vitték a Gambit-et, a fnatic küldte őket haza a rájátszásban. Az előbbi úriember ráadásul már 30 éves, korábban többször megfordult az 1.6-os Virtus.Pro-ban, legutóbb az orosz WESG válogatott edzőjeként láttuk Barcelonában. A többi 4 játékos 18-20 éves, tényleg csak hooch lóg ki a sorból. Az EPG jól játszik mostanában, olyan csapatokat vertek 2:0-ra (pl.: ALTERNATE aTTaX), akiktől az előző GameAgents úgy kapott ki, mint a huzat.

Ha már korábbi GameAgents felállás, kétszer is játszottak az EPG ellen, egy győzelem és egy vereség volt a mérleg.

Úgy néz ki, az új lineuppal 0:1 a statisztika, reméljük, hogy később fog ez még javulni!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva