Overwatch

Megváltoztatják Hanzo új skinjét, íme a különbségek


A játékosok kérésére belenyúlnak a frissen megjelent öltözékbe.

A héten elstartolt a legújabb szezonális Overwatch esemény, a Winter Wonderland 2017, melyben hét karakter is új skint kapott a tavaly megjelent karácsonyi öltözékek mellett.

Íme az összes új skin a Winter Wonderland eventről

Az egyik érintett Hanzo, aki egy régóta várt skint kapott meg, a Casual öltözék ugyanis valójában az egy éve bemutatott Reflections képregényből származik, ahol láthattuk már a hőst ezekben a ruhákban. Íme a szóban forgó skin, illetve az alapot adó részlet a képregényből:

Egy probléma van csak: a kettő nem egyezik teljesen. Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy az új skin ősz hajat és arcszőrzetet kölcsönöz Hanzónak, a panaszáradat pedig a Blizzardhoz is eljutott, akik nemrégiben bejelentették, hogy változás várható.

Sőt, nem csak a változás hírét kaptuk meg, hanem meg is mutatták, milyen módosításokra számíthatunk. Az összehasonlításon jól látszik, hogy a legfeltűnőbb változás a hajszínt érinti. De némileg kisebbre vették a piercingjét is, illetve a nadrágja sem lóg annyira a hősnek, mint jelenleg. Kattintsatok a képre a nagyobb verzióért!

Kép: Blizzard

A Blizzard tehát már dolgozik az új skinen, ám egy darabig még várnunk kell arra, hogy bekerüljön a játékba, erre ugyanis legkorábban januárban kerülhet sor a híreket szállító community menedzser, Josh Engen szerint. Ti elégedettek vagytok a változtatásokkal?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva