Counter Strike

A 3 legalulértékeltebb fegyver a CS:GO-ban


Fegyverek, amiket még a profik sem gyakran használnak, pedig lenne értelme.

Megéri Dual Berettát, Famas-t vagy épp Galilt vásárolni, amikor a Counter-Strike-ban több, mint 30 fegyver található meg?

A profik által leggyakrabban használt fegyverek az ESL Pro League S6-ban

A profik leginkább az AK-47-re és az M4A1-re esküsznek, ha rifle-ről van szó, na persze ez nem azt jelenti, hogy az AWP, vagy az UMP ne lenne népszerű, de Galilt, Famas-t, vagy Dual Berettát elég ritkán láthatuk a profik kezében, ez pedig A HellRaisers edzője, Johnta szerint szimplán azért van, mivel a profik lusták megtanulni ezeknek a fegyvereknek a szórását.

Dual Beretta

A Dual Beretta például egy rendkívül hatékony pisztoly, köszönhetően a gyors tüzelésének, emellett pedig ebben van a legtöbb golyó a pisztolyok közül, méghozzá 30 golyó van a tárban, emellett pedig 120-at viszünk magunkkal, így nem kell attól tartani, hogy egykönnyen kifogyunk, mint mondjuk a P250 vagy a CZ esetében, arról nem is beszélve, hogy egy rush-nál mennyire jól jön ez. Az ára pedig kedvezőbb, mint a CZ-é vagy a Tec-9-é, mindössze 400 $-t kell kipengetnünk érte.

Galil AR

Az AK olcsóbb “kistesója” nem olyan népszerű, mivel ha fejbe lövünk valakit, akkor nem hal meg azonnal, mint az AK esetében és némileg alacsonyabb sebzéssel is rendelkezik, viszont arról sokan megfeledkeznek, hogy a tűzgyorsasága is nagyobb és könnyebb irányítani a lövedéket tüzelés esetén, na meg persze az ára is 700 $-ral kevesebb. Olyan helyeken, ahol a tűzerő számít és jól jön, ha van extra 5 golyó a tárban, egy AK-hoz képest, ott egyáltalán nem elvetendő a Galil használata, főleg ha szűkös a rendelkezésre álló pénzmennyiség.

FAMAS

A Famas esetében is ugyan az a helyzet, mint a Galilnál, elég sok pénzt megtakaríthatunk, ha nem az M4-et választjuk, a CT oldalon pedig elég gyakran megesik, hogy spórolósra kell venni a formát, főleg ha szeretnénk egy Def kitre is beruházni. A Famas-t pedig könnyebb a kontrollálni lövés közben némileg, viszont kevesebbet sebez és 5-tel kevesebb golyó van benne és általában ezzel szokott probléma lenni.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva