Gaming

Mostantól még élethűbb lesz a Pokémon GO: jön az AR+


Előnyben az iPhone-osok, új funkciókkal bővül a játék.

Az AR, vagyis a kiterjesztett valóság addig is fontos eleme volt a Pokémon GO-nak, a Niantic pedig nemrég bejelentette, hogy hamarosan még élethűbbé válik a játék: érkezik az AR+, méghozzá iOS 11 platformra, vagyis iPhone 6s és újabb modellekre.

Hogy mit jelent majd ez a gyakorlatban? Leginkább két dolgot.

  • Valódi méretek. A Pokémonok mostantól fix ponton helyezkednek majd el a térben, ami azt jelenti, hogy közel sétálhatunk majd hozzájuk, ezáltal pedig átélhetjük, mekkora lenne a valóságban egy Charizard vagy egy Snorlax. Ettől nemcsak az élmény lesz “élethűbb”, hanem minden eddiginél jobb AR fotókat is lőhetünk majd.
Kép: pokemongolive.com
  • Lopakodás. Lehetőségünk lesz közel lopózni a Pokémonokhoz, ami Expert Handler bónusszal jár majd. Óvatosnak kell azonban lenni, hiszen ha túl közel kerülünk, akkor a szörnyek elszaladhatnak – ezt egy külön ikon jelzi majd.
Kép: pokemongolive.com

Az említett Expert Handler bónusz még gyorsabb fejlődést tesz lehetővé, hiszen extra XP és Stardust is jár érte, így mindenképpen érdemes lesz kihasználni az új funkciót!

Hogy a fenti újdonságokat bevezető frissítés mikor érkezik pontosan, azt egyelőre még nem tudni, ám az jól látszik, hogy a fejlesztők – korábbi ígéretükhöz híven – a még élethűbb AR-élményre törekednek. Kíváncsian várjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva