Hearthstone

[2017] Az év leggyűlöltebb Hearthstone lapjai

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: 2017,

Ezek a kártyák váltották ki a legtöbb rage-elést az idei esztendőben.

Lassan véget ér a 2017-es esztendő, ami általában egyet jelent a különféle évösszegzőkkel. Mi úgy döntöttünk, hogy első körben egy szokatlan szemszögből fogjuk vizsgálni az idei évet: összeszedtük a Hearthstone-év leggyűlöltebb kártyáit.

A legnagyobb undor, a legtöbb kitiltelés, a legsósabb kommentek: objektív listát nyilván nehéz ezek alapján összeállítani, de azért álljon itt 10 lap, melyek egészen biztosan pályázhatnak a fenti címre!

#10 – Vicious Fledgling

Mindenki kapott már ki úgy a Hearthstone-ban, hogy érkezett egy Flappy Bird (akár már az első körben, ugye kedves Malfurion?), amire pont nem volt megoldás, a következő körtől pedig az ellenfél egy dupla ütéssel kvázi el is döntötte a meccset. Nem csoda, hogy rengetegen a pokolba kívánták – különösen az Arénában, ahonnan ki is kellett vezetni.

Kép: Hearthpwn

#9 – Obsidian Statue

Amikor már azt hiszed, hogy végre sikerült legyűrnöd az ellenfél gigantikus lényeit, aztán a következő körben már megint brutális boardja van. Igen, ez a Big Priest, amely leginkább az Obsidian Statue-val tudja lehozni az embert az életről, hiszen silence vagy transform effekt nélkül nehéz épkézláb boardot összehozni mellette.

Kép: Hearthpwn

#8 – Spreading Plague

Hogy mire nem volt eddig igazán ellenszere a Druidnak? Leginkább a széles boardra. A Blizzard valamiért úgy gondolta, hogy ez így nincs rendjén, ezért “megleptek” bennünket a Spreading Plague-gel, mely a játék történetének leggyorsabban nerfelt lapja lett – ez igen sokat elmond. Azóta is él és virul, gyakran önmagában pöcköli el a végső szalmaszálat az ellenfél ujjai elől.

Kép: Hearthpwn

#7 – Ice Block

Nincs is annál jobb érzés, amikor igazából már három körrel ezelőtt megnyerted a meccset, az ellenfél mégis él még mindig az Ice Blockokmint miatt, hogy aztán két kör alatt kivégezzen az Exodia kombóval. Természetesen a harmadik és a negyedik is mindig kiesik a Primordial Glyph-ekből és Cabalist’s Tome-okból, amikor kell…

Kép: Hearthpwn

#6 – Jade Idol

A nagy zöld emberek igen hamar mémmé váltak a játékban, és sajnos nem jó értelemben – ha kontroll player vagy, akkor valószínűleg még inkább gyűlölöd őket. Kevés elkeserítőbb érzés van annál, mint amikor tudod, hogy néhány körig biztosan nem fogsz még meghalni, valójában azonban semmi esélyed nincs már nyerni…

Kép: Hearthpwn

#5 – Bonemare

Figyi már Ben bácsi, ezt mégis hogy gondoltátok? 7-ért 9/9, amiből 4/4 azonnal “felhasználható”, ráadásul még taunt is jár mellé? Vakarhatták is a fejüket a Blizzardnál, amikor meglátták, hogy a Frozen Throne metában szinte minden nem kontroll deck ezzel kezdődött. A legfontosabb tudnivaló a Bonemare kapcsán az, hogy ha éppen nem sikerül lepucolni az ellenfél asztalát a hatodik körben, akkor szinte fix, hogy ezt fogja topdeckelni!

Kép: Hearthpwn

#4 – Ultimate Infestation

Nem akarunk morbidak és ízléstelenek lenni, de egyszerűen ez az igazság: nagyjából a fél (?) Hearthstone community agyrákot kapott ettől a laptól, sokan már aznap, hogy megjelent. Coin + Wild Growth, Jade Blossom, Nourish, Innervate + Ultimate Infestation: ugye ismerős, kedves olvasó?

Kép: Hearthpwn

#3 – Prince Keleseth

Tudjuk, hogy először te is csak nevettél ezen a lapon, amikor bemutatták. Aztán amikor a legutóbbi nerfek után egyszer csak elárasztott minden aggro és tempo decket, akkor hamar lefagyott a vigyor mindenki arcáról. Neked még egyszer sem sikerült, ellened viszont természetesen minden második Tempo Rogue dupla Shadowstep + Prince körrel indít, ami miatt csak még jobban gyűlölöd.

Kép: Hearthpwn

#2 – Shadowreaper Anduin

Igazából Anduin világi cimboráját, Razát is idevehettük volna, hiszen ők ketten alkotják a Hearthstone jelenlegi talán leggyűlöltebb kombóját. A Blizzard valamiért azt hitte, hogy rendkívül “fun & interactive” lesz a machine gun Hero Power, a játékosok többsége azonban nem hinnénk, hogy mosolygós fejet vág, amikor megkapja az arcába.

Kép: Hearthpwn

#1 – Patches the Pirate

Most komolyan: volt, aki azt hitte, hogy más lap lesz az első helyen? Hangokat hallasz (“I’m in charrrge now!”)? És már vécére is csak Golakka Crawlerrel mersz kimenni? Ne szégyelld, mert mi maximálisan megértünk!

Kép: Hearthpwn

És nálatok hogy nézne ki a Top 10?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva