Gaming

Megérkezett a januári Games with Gold!


Kellemesen kezdődik az újév!

A decemberi Games with Gold senkinek sem lett a kedvence, ebben egészen biztos vagyok. Ennek ellenére azért az ingyen játék, az ingyen játék. Itt van egy kis emlékeztető:

Megérkezett a decemberi Games with Gold!

Most, ha nem is sokkal, de kedvesebb velünk a Microsoft. Januárban ezekkel a címekkel gazdagodhatunk, ingyen:

The Incredible Adventures of Van Helsing III

Magyar érdekeltségű játék a GOLD játékosoknak. Wuhúú!

ZOMBI

Nem a kedvenc zombihentelős játékunk, de mindenesetre egy érdekes próbálkozás. Vagy az akart lenni. Na mindegy is, a Ubisoft játéka most ingyenesen elérhető lesz. Érdekesség, hogy eredetileg egy Wii U-s játékról beszélünk, később azonban átültették lényegében az összes említésre méltó platformra.

Tomb Raider: Underworld

Végre, egy igazi klasszikus. Manapság közelébe se szagol egy AAA címnek a grafikájával, azonban aki régóta kövi Lara kalandjait, muszáj pótolnia, vagy újrajátszania.

Army of Two

Az Xbox One címek nem lettek ebben a hónapban sem ütősek, ellenben az Xbox 360-as játékok nagyon betaláltak. Legalábbis szerintünk. Az Army of Two egy erős kooperatív sorozat volt a 360-as érában. Csak egyet sajnálok, ezt a címet decemberre kellett volna ingyenessé tenni, hogy a ropogó kályha mellett játszhassuk ezt testvérrel, baráttal, vagy akár a szülőkkel (gamer apukák, hajrá!)

Ezeket a címeket kapjuk januárban a GOLD tagságunk mellé. Az elmúlt hónapokban egyértelműen a legerősebb felhozatal, de még mindig mehetnénk feljebb kedves Microsoft!

Ti melyiket várjátok a legjobban? Osszátok meg velünk kommentben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva