Overwatch

Két ingyenes pózt is kapunk hamarosan!


Egy baki miatt végül mindenki megkapja őket ajándékba.

Az előző héten elstartolt Winter Wonderland 2017 esemény egy csomó új itemmel bővítette az eddigi itemfelhozatalt: többek között új győzelmi pózok is bekerültek a játékba.

Szerezd meg mindet! Pipálható lista a Winter Wonderland itemekkel

Ezzel kapcsolatosan nemrégiben egy érdekes bakira derült fény, a játékosok hiába keresték a korábban már látott Bastion és Sombra “Toast” pózokat a ládákban, ezek nem jöttek végül ki. A Blizzard a hivatalos fórumon tisztázta a helyzetet.

“Nemrég készítettünk egy-egy győzelmi pózt Bastion és Sombra számára, melyeket eredetileg nem akartunk megjelentetni a Winter Wonderland 2017 eseményen. Végül azonban a marketing során fel lettek használva, ami érthető módon megzavarta a játékosokat, akik azt tapasztalták, hogy nem lehet őket összegyűjteni.”

A Blizzard nem szeretné, ha emiatt bárki rosszul érezné magát, ezért hamarosan mindenki meg fogja kapni ajándékba a fenti két győzelmi pózt. Bastionét mozgásban is meg tudjuk nektek mutatni.

A PTR verzióban már most elérhető a két “Toast” beállás, az éles szerverekre pedig a tervek szerint az esemény lezárultát követően, valamikor januárban érkeznek majd meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva