Counter Strike

8+1 tény, amit nem tudtál a CS:GO-ról!


A CS:GO-t szerinted tervezte a Valve eredetileg is? Pár tény a játékról, amit idáig nem tudtál!

Nem láthatod a saját árnyékod

Fura, de valamiért nem tudták vagy csak nem akarták megoldani, hogy láthassuk a saját árnyékunkat a játékban még a legmagasabb grafikai beállítások esetén sem. Persze az ellenfél látja az árnyékunkat.

A CS:GO-t eredetileg csak egy Source konzolportnak tervezték

Így van, a Valve nem akart még egy Counter-Strike játékot, csupán konzolokra akarták elkészíteni a CS-t.

Kezdetben nem volt Matchmaking, sem skinek

Amikor megjelent a Global Offensive nem volt benne a ma már a játék sikerét jelentő MM, de még skinek sem voltak kezdetben. A skinek csupán a játék megjelenése után 1 évvel jöttek be és előtte az alapskinek is mind karcmentes, vadi új állapotúak voltak. Aztán a Valve rájött, hogy hogyan lehet ebből igazán jól keresni. Ha kíváncsi vagy milyen is volt az 1.0, akkor állítsd vissza a Steamen a játékot az eredeti verzióra.

Ha nem kapcsolod ki a tutorialt, akkor mindig tudod, hogy hol a bomba!

A tutorial mode rendkívül idegesítő, ezért mindenki azonnal kikapcsolja, ám az igazán élelmesek külön gombra állítják a bekapcsolását, ugyanis ilyenkor a játék jelzi nekünk, hogy hova lett lerakva a bomba, ami elég jól tud jönni, ha mondjuk egy smoke van a site-on!

Az ignoremsg parancs segítségével mindenkit lemute-olhatsz

Elég gyakran megesik, hogy az ellenfél csapatából valaki elkezdi spammelni a chatet a hülyeségeivel, ami inkább elvonja a figyelmet a játékról. Ám ha beírjuk a konzolba az ignoremsg parancsot, akkor nem fogjuk látni, hogy mit írt az ellenfél, ha pedig még egyszer beírjuk, akkor a saját csapattársaink írását sem fogjuk megkapni, ami akkor jól jön, ha beszállnak ők is a chatháborúba.

Kalóz nyelvet varázsolhatunk egy indítási parancs segítségével

Ha már unalmas az angol nyelv, akkor feldobhatod a játékot azzal, hogy az indítási parancsok közé beteszed a -language pirate -et, ezzel pedig a kalóz szlenggel fogunk találkozni mindenhol a játék során. Sokan a Facebookot is kalóznyelven használják, nem hiába, a fun faktort jócskán növeli minden esetben, harr!

Vehetsz ki pénzt a bankból

Durva, de működik. Ha DM-ezel az Overpasson és elsétálsz az A site-on lévő ATM-hez, akkor a bombarakáshoz is használt use funkcióval (alapból E) kivehetsz pénzt a bankból. Utána pedig irány Vegas!

A Trainen lévő rádióban a Team Fortress 2 zenéjét hallhatjuk

A csirkék követnek, ha szeretnéd!

Ha odamész a csirkékhez és megnyomod a use billentyűt (alapból E), akkor követnek, amíg meg nem halsz! Persze az igazi csirkegyűjtők már egészen biztosan ismerik ezt a trükköt.

Így legyél profi csirkegyűjtő a CS:GO-ban! – gamer.hu

Ha mindig is irigykedtél arra, hogy másoknak több csirkéje van, akkor itt az alkalom elsajátítani a mesterséget! A játékba nem véletlenül tették bele a csirkéket, hiszen nagy segítséget nyújthatnak a játékban, ha sok csirke vesz körül, annak az ellenfél sem örül, először csodálkoznak vagy nevetnek, ez a pár ezredmásodperc pedig minket juttat előnyhöz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva