Counter Strike

20 000 kitiltott csaló fél év alatt. Vajon ez a jobb karácsonyi CS:GO ajándék, vagy a VAC?


A FACEIT védekező rendszere úgy tűnik brutális mértékben szedi áldozatait, 6 hónap alatt 20 000 cheatert küldött melegebb éghajlatra.

A FACEIT fejlesztési menedzsere tökéletesen időzítette 2017 egyik legjobb hírét a felhasználókkal. A felület Anticheat rendszerének utolsó 6 hónapja igencsak eredményes volt:

Az ígéretnek megfelelően 2018-ban még nagyobb biztonság várható a játékosoknak, ami a FACEIT egyik legnagyobb fegyvere a hagyományos Matchmakinggel szemben. Vagy nem?

Ha megnézzük, a VAC rendszere az Overwatch banokkal együtt sokkal durvább tempóban szűri az embereket.

Novemberben jött a hír a FACEIT statisztikái alapján, hogy végre elérték a 40 000 egyidejű játékost, ebből 36 000 volt CS:GO player. Novemberben a Steamen 600 000 volt a CS:GO rekord. Ha tehát a volumeneket nézzük, egy 17-szer nagyobb bázisról beszélünk.

Vagyis ha a FACEIT 20 000 embert banol fél év alatt, akkor a Matchmakingről csak 340 000 ember búcsúzna. Ez ugye a 17-szerese, a két tábor közti méretkülönbség.

Ezzel szemben csak novemberben, egyetlen hónap alatt kétszer ennyi ember hullott a VAC + Overwatch munka eredményeképp!

Szóval ennyit arról, hol szűr jobban az Anticheat… Persze tény, hogy ott könnyű lebukni ahol valóban vannak csalók. Ez pedig inkább az MM meccsek, de azt túlzás lenne állítani, hogy az ottani rendszer nem dolgozik rendesen!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva