Counter Strike

A CS:GO is behódolt a PUBG sikerek láttán? Battle Royale modot csináltak a CSGO-hoz


Szinte minden ugyanaz: ejtőernyőn érkezel a pályára, van egyre szűkülő safe zone, inventory és még gyógyulni is lehet.

A PUBG elsöprő sikerével nehéz vitatkozni, a számok nem hazudnak. Aki tehát képes rá, az próbál inkább hasznot húzni az ottani hype-ból. A CS:GO-ban hivatalos Battle Royale mód még nincs, de az adatbányászok szerint már gőzerővel készül. Évek óta:

Jön a CS:GO Battle Royale? – Minden amit a Survival Mode-ról tudni lehet – gamer.hu

Van egy szép, józan mondás: Akit nem tudsz legyőzni, azt támogasd. Ez a Valve ideológiájától sem áll távol, egyre több a CS:GO-s battle royale utalás. Augusztus óta folyamatosan csökken a CS:GO játékosbázisa, a múlt hónapban 2,5 éve nem látott minimumig süllyedt az egy időben átlagosan játszók száma.

De nem kellett rá sokat várni és a PUBG rekordjai a CS:GO-ba is elhozták a Battle Royale  stílust. Még ha csan fanmade, akkor is!

A játékmenet, az elemek és a cél ugyanaz itt is. A lelkes rajongó tényleg kitett magáért a megalkotástól. A játék elején, míg össze nem gyűlik a létszám itt is lehet mókázni. Ugrálás, foci, minden van:

Aztán jön az ejtőernyőzés, és a landolás a neked szimpatikus pályarészen. Bal felső sarokban ott az iránytű és az életben lévő játékosok száma.

Ezután összegyűjtöd a neked tetsző felszerelést az inventory-dba, amiket később felahsználhatsz a szükséges pillanatban.

Innentől próbálsz a safe zone területén belül maradni, azon kívül ugyanis belehalsz a sebzésbe.

A kör persze egyre szűkül, a harcok felgyorsulnak míg a végén csak egy maradhat!

Aki kedvet kapott, ezen a linken próbálhatja ki! Ebben a videóban pedig megnézhetitek, hogyan indíthatjátok el a Go 4 The Kill névre hallgató modot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva