Counter Strike

Fogadjunk eddig te is rossz helyre tetted a bombát Mirage B lerakón!


Nem kell kijönnöd nyílt terepre és nem szedik fel fedezék mögül: megmutatjuk miért jobb az oszlop, mint default!

Mirage A lerakón adja magát, hogy hova kell tenni a bombát. Általában firebox lesz a célpont, az oldal pedig attól függ, hogy mi az afterplant stratégia.

Ki lehet tenni átkötőre, vagy Terror rámpára, de akát CT-ről is lehet tartani, rengeteg lehetőség van a támadók kezében.

B-n azonban már szűkösebb a helyzet, ezért általában az apartmanhoz egyik legközelebb eső default helyre, vagy sarokba teszik.

Forrás: Imgur

A default pozi egyébként teljesen oké, de nem akkor, ha B házból akarjátok védeni a bombát. Ekkor ugyanis a CT a doboz mögül is felszedheti, amit házból nem fogsz látni.

Forrás: Imgur

Ki kell menned erkélyre, ami viszont felér egy öngyilkossággal, még 1v1 esetében is. Ha ketten vannak, akkor pedig világi lövések kellenek, mert egyikük szedi, a másikuk téged tart le.

Ha tehát 1v1-ben maradtok, és van időd pozit választani, vagy füsttel nyersz magadnak egy kis időt, érdemes megpróbálni ezt a trükköt:

Egy picit arrébb kell állni, és a szemben levő dobozhoz tenni a bombát, innen ugyanis jobb rálátást kapsz a hatástalanító játékosra.

Forrás: Imgur

B házban nem kell tiszta célponttá válnod, hogy ellődd a CT-ket, egy résnyi területen az ablakon át megteheted.

Forrás: Imgur

Látható a képen, hogy oldalba lőni nem tudnak konyhából, rövidről vagy akár lerakóról, és pad felől is fedezve vagy. A célkereszt viszont rálát a bombára, amit a CT nem tud fedezékből, a doboz mögül felszedni. Ha legközelebb 1v1, vagy 1vX szituban maradsz a bombával, próbáld ki bátran, nem fogsz csalódni ebben a poziban!

Nyitókép: Wikia

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva