Hearthstone

Most akkor mi rotál ki és mikor?


Minden fontos tudnivaló a Standard rotáció kapcsán.

Az év végéhez közelítve rengeteg kérdés merült fel a Hearthstone Standard játékmódja kapcsán, ezért úgy döntöttünk, tisztázzuk a helyzetet azok számára, akik kevésbé vannak képben.

Mikor lesz a rotáció?

A Standard rotáció mindig az év első kiegészítőjének megjelenésével párhuzamosan történik. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az első 2018-as kiegnél fog forogni a meta, várhatóan áprilisban – ekkor ér véget a Year of the Mammoth.

Mi rotál ki?

A rotációt követően mindig az adott és az előző naptári év lapjait lehet használni. Ez azt jelenti, hogy 2018 tavaszán az alábbi 2016-os kiegészítők lapkészlete búcsúzik a Standard módtól:

  • Whispers of the Old Gods
  • One Night in Karazhan
  • Mean Streets of Gadgetzan

Amiket továbbra is lehet majd használni, azok a Journey to Un’Goro, a Knights of the Frozen Throne, a Kobolds and Catacombs és a tavaszi új kiegészítő lapjai – meg természetesen a Basic és Classic kártyák.

Kép: Hearthpwn

Még valami?

Igen, van még egy érdekes eleme a Standard rotációnak, ez pedig nem más, mint a Hall of Fame. Ide kerülnek át azok a Classic lapok, amik a Blizzard szerint túlságosan korlátozzák a dizájnlehetőségeket: idén hat lap (Sylvanas Windrunner, Ragnaros the Firelord, Azure Drake, Power Overwhelming, Conceal, Ice Lance) intett búcsút a játékmódtól.

Hogy várhatóak-e újabbak? Egészen biztosan: az Ice Block az első számú jelölt, de többek között a Leeroy Jenkins, a Gadgetzan Auctioneer és az Alexstrasza sincs biztonságban. Egyelőre azonban csak találgatni tudunk – hivatalos bejelentés csupán az új kiegészítő megjelenése előtt várható a Blizzardtól.

Kép: Hearthpwn

Reméljük, hogy a fentiekkel sikerült elhessegetnünk a kérdőjeleket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva