Fifa

Premier League: 18/20, La Liga: 16/20, avagy topligák a TOTW-ben

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: FUT, TOTW,

Még mindenhol vannak csapatok, melyekből egy játékos sem kapott még In-Form kártyát.

Az EA Sports tegnap, a szokásos szerda esti időpontban közzétette a legfrissebb Team of the Weeket: az alábbi speciális kártyákkal bővült erre a hétre a FIFA 18.

Forrás: EA Sports

A keretben több olyan csapat is képviselteti magát a játékosokon keresztül, melyek eddig nem kaptak még In-Form kártyát: ilyen például a Genoa vagy a Brighton Perin és Izquierdo révén. De vajon mennyi olyan klub maradt még, ahol továbbra is várni kell az első alkalomra? Erre voltunk kíváncsiak, ezért megnéztük, hogy mi a helyzet a topligákban!

Íme a statisztika arra vonatkozóan, hogy a négy legerősebb bajnokságból mennyi csapat delegált már játékost a Team of the Week keretekbe a FIFA 18-ban, és melyek azok, akik eddig kimaradtak. Akad több meglepetés is: a Premier League-ben remekelő Burnley vagy éppen a Bundesligában Gulácsi Péterrel ötödik Lipcse játékosai sem kaptak még eddig In-Form kártyát.

  • Premier League (18/20): Burnley, West Brom
  • La Liga (16/20): Leganes, Espanyol, Levante, Las Palmas
  • Bundesliga (16/18): RB Leipzig, Mainz
  • Serie A (15/20): Udinese, Fiorentina, Cagliari, Spal, Verona

Az angoloknál a Manchester City, a németeknél pedig a Bayern München vezeti egyébként ilyen tekintetben a “tabellát”: 13, illetve 9 játékosuk volt már eddig ebben a szezonban a Team of the Week keretekben. A spanyoloknál és az olaszoknál azonban nem a listavezetők kapták a legtöbb In-Form kártyát: a La Ligában a Valencia (7), a Seria A-ban pedig a Juventus (9) a legjobb ilyen tekintetben.

A szezon nagy része még hátra van persze, így a fenti csapatoknak is bőven van még esélyük arra, hogy In-Formokkal okozzanak örömet a szurkolóknak – ez persze nagyban múlik a játékosokon is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva