League of Legends

Minderről lemaradhatsz, ha veszni hagyod a Snowdown eseményt!


Elstartolt az új év, ami azt jelenti, hogy napról-napra egyre távolabb kerülünk a Karácsonytól...

Már csak csupán néhány napig elérhető a League of Legends karácsonyi eseménye, a Snowdown.

A Riot Games is visszatért a téli szünetről, legutóbbi közleményükben figyelmeztették a játékosokat, hogy egyre végesebb idejük van kiélvezni a téli map adta ünnepi hangulatot. Az esemény kezdete óta játékosok ezreinek volt esélye bizonyítani a tematikus küldetések során; nyerhettek ikonokat, emote-okat, valamint további értékes nyereményeket, s mindezekhez csak és kizárólag játszani kellett. A 2017-es év Snowdown Showdown eseménye egészen január 8-ig lesz elérhető, utána visszavonul idén decemberig.

Riot Kantayams összegezte, hogy miről maradhatnak le azok a játékosok, akik veszni hagyják az ünnepi hangulatot anélkül, hogy kimaxolnák a játék lehetőségeit:

  • Snowdown kinézetek, ward skinek, poro ikonok, emote-ok, Snowdown kapszulák és “karácsonyi csomagok” (akciós skin lehetőségek!)
  • A Naughty or Nice küldetéssorozat, amiért Draven vagy Braum hangulatjeleket kaphatunk (csak és kizárólag így érhetők el, a felhasználónk értékét dobhatjuk meg velük)
  • A Santa Baron 2017-es kiadása, amit csakis az esemény során küldhetünk ismerőseinknek
  • A téli Your Snowdown Shop is visszavonul a Snowdown eseménnyel együtt, ezt semmiképpen se hagyd veszni!
  • A két tematikus játékmód is eltűnik egy időre a süllyesztőben. Ez a kettő nem más, mint a Snow Battle ARURF és a The Legends of the Poro King.

Megnézve a visszavonuló lehetőségek listáját, a legnagyobb durranás a Your Snowdown Shop eltűnése. Ez az akció a játékosok kedvence, nem csak azért, mert akár még 70%-os leárazást is kaphatunk egy-egy kinézetre, hanem a rendszer személyre szabja az ajánlatokat, így biztosan mindenki kap olyan skin akciót, amit egy általa sűrűn játszott karakterre oszt neki a rendszer.

További infó a Your Shopról:

Érkezik a karácsonyi akció eső – Újranyílik a Your Shop!

Egy másik játékos kedvenc módozat már visszavonult a múlt hétvégén, ez nem volt más, mint az ARURF téli kiadása. A karácsonyi őrültekházában kizárólag olyan karakterek vehettek részt, amiknek van valamilyen télhez köthető kinézete, karácsonyi, vagy pedig valamilyen havas kiadás. A League of Legends közösségben nem tud rosszul teljesíteni ez a játékmód, s ami érdekes, hogy éppen ezért látjuk olyan ritkán! A Riot korábban egy közleményében kifejtette, azért az egyik legritkábban visszatérő játékmód az URF, vagy az ARURF, mert ha ezek a módok játszhatók, akkor a játékosok túlnyomó többsége ezeket tolja, nem pedig a normális LoL mapokat.

Tehát még egyszer, a Snowdown Showdown egészen 2018 január 8-ig lesz elérhető, húzzátok meg a végét, hogy teljes legyen az élmény!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva