Gaming

Ezek voltak 2017 legrosszabb játékai

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: 2017,

Messziről kerüld el ezeket, ha eddig még nem hallottál róluk!

Bár már 2018-at tapossuk, továbbra is mennek még a nagy évösszegzések: tegnap például nálunk is olvashattatok arról, hogy a kritikusok melyik játékokat díjazták a legmagasabb pontszámokkal a tavalyi esztendőben.

Íme 2017 legjobb játékai a kritikusok szerint

A legjobb játékokon már túl vagyunk, de mi a helyzet a legrosszabbakkal? A Metacritic “szerencsére” ezekről is készített egy rövidke összesítést: íme 2017 legbénább játékai, melyeknél rosszabb pontokat egy cím sem kapott a tavalyi évben.

#1 Vroom in the Night Sky (Switch)

Metascore: 17 – Elég vicces, hogy a Switch nyitócímei között nemcsak a tavalyi év legjobb (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), hanem a legrosszabb játéka is ott volt. A Vroom in the Night Sky a konzol premierjével egy időben jelent meg, letölthető címként, aki pedig a korai szoftverínségben tett vele egy próbát, az óriási baklövést követett el: a bizarr repkedős-motoros műremek még a 2 pontos átlagot sem tudta megugrani!

#2 – Road Rage (PC, PS4, Xbox One)

Metascore: 26 – Hogy mi a közös az év legrosszabb és második legrosszabb játékában? Az, hogy motorozni kell bennük. A Road Rage jóval komolyabb hangvétellel bír, mint az előző játék, harcokkal és open-world környezettel, ettől azonban még nem lett sokkal jobb nála.

#3 – Randall (PC, PS4)

Metascore: 38 – Az ember azt gondolná, hogy egy oldalnézetes akció-platformert elég nehéz igazán elszúrni. A We The Force csapatának mégis sikerült, a Randall ugyanis nem elég, hogy unalmas és ötlettelen lett, de a megvalósításba is egy sor hiba csúszott lényegében minden tekintetben.

A lista további remekművekkel folytatódik:

  • [38] Dying: Reborn (PS4, Xbox One, PS Vita) – trailer
  • [39] Troll and I (PC, PS4, Xbox One, Switch) – trailer
  • [39] Drive Girls (PS Vita) – trailer
  • [40] Inner Chains (PC) – trailer
  • [41] Tokyo Tattoo Girls (PC, PS Vita) – trailer
  • [42] Touhou Kobuto V: Burst Battle (PS4, Switch, PS Vita) – trailer
  • [42] Rugby 18 (PC, PS4, Xbox One) – trailer

Nektek mi volt a legrosszabb játékélményetek a tavalyi évből?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva