Counter Strike

Frozen marad, elvesztette az AGO elleni meccsét az eXtatus – Pro League-ben a lengyelek


Szegény szlovákoknak ez a meccs sehogy sem lett volna jó. Esélyük még mindig maradt a továbbjutásra, de innen már nehezebb dolguk lesz.

Lassan a legnagyobb lengyel csapat helyén trónfosztás lesz, ha ilyen erővel jön az utánpótlás. A VP jelenleg magasan az első hazájában, de hamar megfordulhat a dolog, ha nem vigyáznak pasháék, például az AGO miatt is. Gruby és legénysége ugyanis bejutott az ESL Pro League-be, ahonnan a VP kiesett, ezért nem indulhat. Ellenfelük a bejutási meccsen az eXtatus volt, akiknek elég drámaira sikerült a meccs, már az elejétől kezdve.

Szegény szlovákok győztesen semmiképp sem jöhettek volna ki a mérkőzésből, ugyanis:

  • HA NYERNEK: Bent vannak az ESL Pro League 7. szezonjában a világ legjobb csapatai között, viszont frozen nem indulhat el, mivel a ligában 16 éve az alsó korhatár, a szlovák csodagyerek pedig csak nyáron tölti be ezt, szóval ha feljutottak volna, kellett volna egy cserejátékos. Illene a csapatba Zero, aki most éppen csapat nélkül tengődik, neve az egykori Revolte! lineupból csenghet ismerősen számotokra.
  • HA VESZÍTENEK: A csapat még nem jut be a kupába, nem írnak történelmet, és értelemszerűen minden megy tovább a régi kerékvágásban. Azonban van még egy esélyük, de az ottani út nagyon nehéz, ezekkel az együttesekkel kell megküzdeniük:
Forrás: HLTV

Az AGO-t tehát sokan joggal mondják mostanában trónkövetelő lengyel csapatnak, sokszor jobb eredményeket érnek el, mint az eddig top1-nek tartott rivális, a Virtus.Pro. Egymás elleni harcokban csak az AGO tudott győzni idáig, illetve a kínai WESG döntőre is csak az AGO jutott ki, a Virtus.Pro a csoportkörben távozott a magyar GameAgents-szel. Úgy néz ki, eddig tartott a VP egyeduralma?

A meccs:

Bár csak 2 mapon folyt a játék, egyéni megmozdulásokból nem volt hiány. Pont a fent emlegetett tehetséget kéne nélkülöznie a csapatnak egy ilyen ACE után? Force kör ellen lőtte, nem a világ legszebb jelenete, de egy ACE még is csak egy ACE…

Mindkét oldalon inkább 1-1 játékos carryzte a csapatát, a lengyeleknél Furlan, míg a másik oldalt ZEDKO. Mirage mindkét csapatnak az egyik legjobb mapja, azonban a szlovákok hagyták valamiért az AGO-t trainen játszani, ami a hltv-s statisztikák alapján a lengyel lineup legerősebb pályája. rá is fáztak, így most készülhetnek a GODSENT-Na’Vi-Space Soldiers hármas ellen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva