League of Legends

Riot: “A 8.1 csak a kezdet, a 8.2 fog nagyot szólni!”

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: 8.2, patch,

Gyorsan még az ünnepek előtt fellőtték a PBE-re a 8.1-et, nem is hozott túl nagy változást a patch. Viszont a fejlesztők azt ígérik, a 8.2 más lesz!

Már 2018-at írunk, így mostantól minden változás, ami a League of Legends-be érkezik, befolyásolni fogja a nyolcadik szezon alakulását. Figyelnünk kell a metát befolyásoló hős változtatásokra és mechanikai módosításokra, sőt lényegében minden, ami a következő frissítésekben érkezni fog, kulcsfontosságú lesz az új szezonra nézve. Ha másért nem, a besoroló időszak miatt, ugyanis a 8.1-es és 8.2-es frissítés módosításai biztosan rá fogják nyomni a pecsétjüket a rangsorolt szezonkezdésre, ami fontos, hiszen itt derül ki, hogy ki honnan startol idén a ranglétrán.

 

Ami érdekes, hogy a 8.1-es frissítést már tavaly decemberben elkészítették, így egészen érdekes szinergia alakult ki az év első, valamint második frissítése között. A Riot Games a következőképpen kommentálta az esetet:

“A héten visszatértünk a szabadságról, s újult erővel estünk neki a játék fejlesztésének. A frissítések viszont gondos tesztelést igényelnek, így az idei év első csomagját már a tavalyi év végén elkezdtük tesztelni, hogy mindenképpen megkapják a módosítások a kellő tesztidőt. Éppen emiatt a 8.1-es frissítés teljes egészében az lesz, mint amit a játékosok a PBE szerveren próbálgathattak az elmúlt hetekben. Ha most belenyúlnánk a 8.1-be, az idegesítő bugokat, egyensúlyproblémákat eredményezhet, így biztosan semmi új nem fog belekerülni a 8.1-be. Éppen ezért, az év első, exkluzív frissítése a 8.2 lesz, ami egy masszív patch-nek ígérkezik. Sok módosításon dolgozunk jelenleg.”

A 8.1-et tehát már ismerjük, kisebb játékmenetbeli és egyensúlybeli változtatások fognak érkezni, ám az igazán nagy durranást a 8.2-re tervezi a Riot. Van egy-két beígért módosítás, ami nem jutott el a PBE-re, mint például a Galio W pajzs bugjának javítása, a hónapok óta emlegetett Sona buff, vagy egy további Zoe nerf. Remélhetőleg ezek az ígéretek valósággá válnak a jövőben, már azért is, mert még mindig képesek elérni a Zoe-ról szóló posztok a közösségi fórumok főoldalait, persze nem azért, mert élvezetes ellene játszani…

A 8.2-ről hamarosan többet fogunk tudni, ugyanis a 8.1 megjelenését január 9 környékére datálta a Riot, így biztosan aznap felkerül pár újdonság a PBE szerverre, remélhetőleg az új Lunar Revel kinézetekkel együtt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva