Counter Strike

A következő a HPL legyen! Így indul be egy karrier, nemzeti ligából hívták meg az FPL-be


A JW által alapított Swedish Pro League-ből kapott meghívást a legjobbak közé, a FACEIT megígérte, jobban odafigyel a regionális ligákra.

Az FPL, vagyis a FACEIT Pro League az igazi profik gyűjtőhelye 128 ticken, rendes anticheattel. Ja és komoly pénzdíjazásért megy a játék minden hónapban, hiszem a random meccseken legjobb gyúzelmi arányt felmutatók többezer dollárt is behúzhatnak tök egyedül.

Nem véletlen, hogy a profik közül szinte senki nem jár MM-re, de a FACEIT meg pörög ezerrel.

Olyannyira, hogy a különböző országok sorra hozzák létre saját ligájukat, elsőként a JW által alapított Swedish Pro League indult el. A svédeknél nemzeti kedvenc a CS:GO, így a fiatal tehetségek felkutatására tökéletesen alkalmas egy ilyen netes liga, ahol még nyeremény is jár a legjobbaknak.

Az igazi nyeremény persze az, ha valakire felfigyelnek és karriert építhet. Ilyen Brollan is, aki úgy lett a fnatic beugrója, hogy sokat mixelt JW-vel ezen a bizonyos Swedish Pro League-en.

A WESG selejtezőkre KRiMZ helyére vitték magukkal és jó játékkal hálálta meg a belé fektetett bizalmat. Azóta a GODSENT hivatalosan is leigazolta a 15 éves játékost, és eredményeire a FACEIT is felfigyelt.

Hivatalos meghívást kapott az FPL-be is, ahol immár a legjobbakkal készülhet, eltanulhatja a legjobb trükköket és még pénzt is nyerhet, ha elég jól tolja.

Márpedig a fiatalok eléggé rá vannak feszülve az FPL-re az utóbbi időben, ahogy azt a FACEIT-től megtudtuk. A 22 éven aluliak között egészen elképesztő győzelmi százalékok is találhatóak, elképzelhető hogy hamarosan Brollan nevével is kiegészül a lista:

A FACEIT, ígérete szerint jobban odafigyel majd a fiatal tehetségekre a regionális ligákból, ami hatalmas kiugrási lehetőség ezeknek a srácoknak. Amellett persze, hogy saját mezőnyük is látja, mire képesek és összejöhet egy igazolás is a netes meccsek alapján.

Brollant is FACEIT-en fedezte fel a fnatic, leigazolta a GODSENT, és meghívták az FPL-be. Reméljük a magyar ligából, a HPL-ből is lesz egyszer egy ilyen sikersztori.

A HPL-be itt tudtok jelentkezni, a tudásotoknak megfelelő szintre:

Máris megjött a HPL Amateur, az alacsonyabb szintű magyarok gyűjtőligája – gamer.hu

A FACEIT ingyenes rendszerét használva 128 tickes szervereken, kizárólag magyarokkal és magyarok ellen fejlődhettek, akár egészen a HPL-ig! A Hungarian Pro League kezdeményezést a hazai elit réteg indította el, hogy a FACEIT Pro League mintájára legyen egy magyar változat is. Pontrendszer, meghívásos bekerülés és minőségi meccsek, ahol csapatok alakulhatnak és tehetségeket fedezhet fel a közösség.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva