League of Legends

Meddler: “Hamarosan érkezik a Swain VGU bemutatása!”

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Swain, VGU,

Végre elérkeztünk a 2018-as év első igazán izgalmas híréhez, a Riot bejelentette, hamarosan bemutatják Swain új kiadását.

Hamarosan kiderül, hogyan fog festeni a noxus-i uralkodó a teljes újragondolása után. Swain ugyanis nem csak játékmenetbeli átdolgozást kap, a modellje is frissülni fog, éppúgy, mint Galio, vagy éppen Warwick esetében is történt tavaly.

Már egy jó ideje tudni, hogy a soron következő újdonság Swain VGU-ja lesz, ugyanis egy fél évvel ezelőtti bejelentésben azt írták a riotosok, hogy a legújabb League of Legends karakter után a noxus-i hadvezér fog következni. Az új karakter pedig nem volt más, mint Zoe, ő pedig már egy jó ideje kavarja a port a játékban, így indokolt, hogy most már valami szó is essen Swain új formájáról.

Szerencsére a fejlesztők is éppen így gondolták, maga Meddler kommentálta az esetet az egyik Swain VGU-ról érdeklődő Reddit poszt alatt:

“Hamarosan érkezik a Swain VGU bemutatása. A rework-öket ugyan úgy kezeljük, mint az új karakterek megjelenését, így előre semmi konkrét dátumot nem mondhatok el, de az biztos, hogy meg fogja kapni a kellő figyelmet és felhajtást a hős.”

A nyitóképet még egy korábbi Swain rework-öt érintő hivatalos bejegyzésben láthattuk először, ez volt az első “kézzelfogható” előzetesünk a VGU-hoz. Később megerősítették, tényleg az új formához tartozik, egy amolyan kedvcsinálónak szánta a Riot, hogy a játékosoknak legyen min csámcsogniuk. Az egyik legszembetűnőbb változás, hogy valószínűleg repül az ikonikussá vált bot a vezér kezéből.

Egy teljes csapatot kapott a Swain VGU, ám a munkálatok vezetőjének helyére kezdetben nem mást helyeztek, mint 20thCenturyFaux-ot, akinek nevéhez Kha’Zix, LeBlanc, Brand, vagy éppen Zyra tervezése is köthető. A “kezdetben” szócskának fontos szerepe van, ugyanis időközben új vezetőt kapott a projekt, az irányítást Riot Wav3break vette át, aki az Azir játékmenet frissítésért is felelős volt. Sőt, Riot Reav3 egy októberi bejegyzésében még arról is beszélt, hogy a csapat milyen irányba szeretné terelni a karakter újragondolását:

“Most, hogy már jutottunk valamerre a frissítéssel, beszélhetünk a karakter új irányáról. Hosszas tanakodás után arra jutottunk, hogy a játékmenet szempontjából sokkal érdekesebb lenne egy sötét mágiát használó, kegyetlen uralkodóval játszani, mint egy sátorban heverésző stratégával. Swain Noxus vezetője, egy ilyen kemény és ambiciózus hely megkövetel egy s mást, ezeket pedig az új Swain birtokolni fogja. Egy olyan vezetőt terveztünk, aki nem a csatatér szélén vezeti a seregét, hanem a harctér kellős közepén pusztítja ellenfeleit, s ezzel motiválja katonáit.”

A Swain VGU tehát már csak egy karnyújtásnyira van, így ha bármilyen leárazott Swain kinézettel találkoztok, érdemes beszerezni, ugyanis a teljes újragondolásokkal, a kinézetek is változnak, többnyire a javukra!

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva